Buna,
Problema e la tine, nu la ei. Pentru ca te intereseaza ce spune lumea.
Lumea vorbeste mult, de cele mai multe ori, incredibil de prost. Daca o sa stai sa te uiti toata viata in gura lumii, nu o sa-ti aduca nimic bun, doar frustrari. Vezi-ti de viata si relatia ta, e viata TA, nu a lor. Lumea atat stie sa faca, tu fii un om mai bun si mai destept. Nici macar n-ar trebui sa le spui ceva, asta inseamna ca te uiti in gura lor
Singurul lucru inteligent care poate fi facut/aplicat intr-o astfel de situatie o reprezinta totala ignorare a tuturor respectivelor presupuneri, pareri si remarci lipsite de obiectivitate, Multa sanatate!
1. spune-le pe un ton mai intalt sa-si tina gura. asa este, e viata voastra, nu a lor, nu ar trebui sa-i intereseze.
2. nu mai baga nici tu in seama tot ce zic ei. incerca sa-i ignori.
3. nu va mai aratati iubirea in mod public. eu daca eram in locul tau, ma prefaceam ca sunt prieten cu acea persoana si daca era sa ne spunem lucruri dulci, imbratisam, sarutam etc. nu o faceam in public. sau ma rog... poate voi nu ati facut asta. atunci cum au aflat ei ca sunteti impreuna/
adica faceam orice era de facut doar ca lumea sa nu afle ca suntem impreuna. poate ar trebui sa le faci pe plac si sa va prefaceti ca nu mai sunteti impreuna, ca v-ati certat sau ca sunteti doar prieteni de acum.
"lasati-ne" nu se scrie niciodata cum l-ai scris tu.
cum ai scris tu inseamna ne tie lasi.
Stiu cum e, prin asta am trecut si eu la inceputul unei relatii. El era un baiat mai nebun de fel, si toti imi spuneau ca nu o sa tina, ca eu nu pot sa il tin in frau si tot felul de chestii. Relatia a durat 2 ani si le-am dat la toti peste nas. Nu trebuie sa ii bagi in seama nici tu, ci sa le demonstrezi ca nu e cum zic ei. Cand mai auzi chestii de gen le raspunzi cu "asta e parearea ta" sau "nu e problema ta" si gata. Chiar nu am inteles de ce se baga unii asa aiurea in viata altora. In lume e doar gelozie si rautate.
Mutubal întreabă: