In primul rand vezi daca si ea te place.o sa dureze stiu. stiu,o sa-ti dai tu seama sigur si dupa ii dai si tu semne sau daca nu esti timid spune-i noi fetele apreciem asta, sunt fata curaj, multa bafta!
Cine ti-a spus ca trebuie sa-i spui unei fete ca o placi? De ce ai impresia ca daca-i spui ca o placi depasesti cine stie ce obstacol special?
In realitatea, foarte rar se intampla ca momentul in care tu crezi ca trebuie sa-i spui unei fete ca esti indragostit de ea sa fie si momentul potrivit pentru asa ceva.
S-ar putea ca ea sa fie prima care sa-ti spuna ca te place sau chiar ca te iubeste. Chestiunea poate fi profund adevarata, poate fi doar crezuta de ea, poate fi complet falsa, poate fi in toate felurile posibile.
Partea buna de stiut in aceasta situatie este ca nimic nu te obliga sa raspunzi cu formulari plate de genul: "Si eu te iubesc!, asa cum ai vazut prin filmele americane rulate pe la mall.
De asemenea, nu ceda la rugaminti, plansete sau acuze ca esti insensibil. Sensibilitatea n-are de-a face cu dulcegariile, iar modul in care ea si-ar dori sa fii nu e responsabilitatea ta. In plus, ea are foarte rar habar ce-si doreste, de ce sa o mai incurci si tu?
E libertatea ta de-a-ti exprima sentimentele cum vrei, iar daca ai respect de sine, incearca sa nu devii un "cutulache" disperat sa multumeasca pe toata lumea cu un noian zaharisit de declaratii.
In fine, daca totusi simti o nevoie nebuna de-a-i spune macar partial ca o placi, incearca sa limitezi evidenta mesajului prin formulari de genul "as putea sa plac mai mult decat tine doar o fata mai frumoasa si mai desteapta, ceea ce in bloc la mine se gaseste destul de greu… Mai ales dupa ce Diana s-a tuns. Va dura cel putin cateva luni pana-i va creste din nou parul, sigur vei ramane preferata mea pana atunci!"
In acel moment, exprima-ti gandurile asa cum simti si crezi tu. Nu exista vreo sursa de inspirtaie mai buna decat sentimentele tale si persoana fata de care le nutresti.
Eu sper doar sa fii suficient de destept si de norocos incat sa-ti exprimi aceste sentimente in fata cui merita acest gest.Succes!
Msss mult
foarte folositor!
N-ai pentru ce! Ma bucur ca te-am putut ajuta si sper sa si functioneze sfatul meu
Frica...paralizeaza orice actiune.
daca scapi de ea...va fi ok! mai bine i spui si gata.nu ai ce pierde.decat sa ti para rau k nu i ai spus si mai tarziu sa spui:ce bine faceam daca vb cu ea la momentul potrivit...era altfel acum.nu mai sta pe ganduri, fa ce simti, ce ti spune inima.
sa vorbesti deschis cu ea despre ceea ce simti pentru ea sau iti este teama ca ea nu simte acelasi lucru pentru tine?
...decat sa traiesti sub semnul indoielilor mai bine sti in ce ape te scalzi. parerea mea.
In primul rand fi sincer fetele adora sinceritatea intreab-o mai multe despre ea si gaseste lucruri in comun.
Ti-e frica? Nu tie frica, ti rusine sau esti timid. Invito undeva sau nu stiu undeva unde sa discutati numai voi, sa fiti numai voi 2 si ai zici atuncea. Strange din dinti si spune-i.