| adellyna a întrebat:

sunt indragostita de cateva luni bune. faza este ca mi-e putina rusine sa ii spun in fata, si nu stiu daca as proceda bine daca el ar sti de sentimentele mele puternice, ca dupa ar profita de mine.
El mereu cand ma vede imi zambeste, uneori imi da un pupic pe obraz, am mai vorbitsi pe mess uneori. doar ca nu stiu cum sa il fac sa simta si el aceleasi sentimente pe care le am eu, sau daca nu macar jumatelaughing...
Aveti niste sfaturi? multumesc.
Si vroiam s mi spun ca nu sunt genul care sa imi placa de toti care imi ies in cale, nu am avut multe relatii. dar el e foarte special fata de ceilalti...

4 răspunsuri:
| Marynna a răspuns:

Spune-i ce simti cat ai ocazia! Crede-ma, daca nu ii vei spune, vei regreta mai tarziu...Iti spun din experienta proprie
Este adevarat, ai o teama ca te poate respinge, dar, daca ti-a dat pupic pe obraz, nu cred ca va fi asahappy

Succes!

| mihai_2762 a răspuns:

Daca nu ai curaju sa ii spui in fata ar fi mai bine sa iti faci si de ce zic asta? zic asta pentru ca s-ar putea sa apara alta si nu vei mai avea ce sa faci deci cel mai bine spune-i acum du-te decat u cu el pana la magazin si spune-i mai in gluma mai serios ii spui ca iti place el. bafta si crede-ma ca incercarea moarte nu are:d

| Cindy_9809 a răspuns:

Nu ai cum sa-l faci sa-i placa de tine, chestile astea pur si simplu se intampla. poti doar sai mai artagi atentia discret, mai o soapta la ureche, mana pe picior, nimic vulgar, niste lucruri mici care sa-l faca sa nu te uite asa usor, si odata ce nu te mai scoate din cap, treaba e ca si rezolvata

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sunt de acord cu Mihai...si eu sunt in situatia ta...mai bine spune-i chiar daca nu ai curaj. spune-i tot ce simti.pentru mine a fost prea tarziu.de curand am aflat ca se va casatori.asta este. o sa incerc sa-l uit.bafta!