| FashionBeauty a întrebat:

Sunt indragostita de un baiat cu 10 ani mai mare, si de fiecare data cand ma intalnesc cu el se uita la mine, mai zambeste, si chiar am inceput sa vorbim...Ce sa fac?

Răspuns Câştigător
| Jony123 a răspuns:

Sincer e prea mare pentru tine, mult prea mare, crede-ma; e aproape imposibil sa ai o relatie serioasa cu el, chiar daca reusesti asta sa zicem va deveni un dezastru crede-ma, in primul rand parintii nu il vor accepta, nici ai tai si cred ca nici ai lui, apoi aveti preocupari total diferite si imi sunt o gramada de motive...Dar daca e o situatie in care tu ai intre 14 si 18 ani iar el intre 20 si 30 laughing deja stiu despre ce este vb, sunt cazuri de acest gen cu caruta, si cam toate sunt asa: am facut sex si m-a parasit; eram virgina si am facut sex si m-a parasit si mor dupa el/m-a lasat insarcinata si singura. Cam asa, gandeste-te foarte bine, acesti baietii mult mai mari decat voi nu urmaresc decat sa se distreze si sa profite de voi, isi bat joc ce sa mai apoi voi plangeti ca proastele (scuze de expresie). Ce poate sa vada el de 20 si cv de ani la o fata de 16 ani, niste sani, fund, ohoo are si mai si pe la alea de 20, atunci ce vor oare? aa, virginitate si sex fara prea mult efort, pe voi va pacalesc foarte repede si le cadeti in patul lor pe cand una de 20 de ani nu se lasa asa usor si are de munca pana o convinge. Asa ca ei vin la voi ca e mai usor si + de asta sunteti virgine si asta e o atractie!
Sper ca mai inteles si sa iei decizia buna pentru binele tau.
Sper ca team ajuat. Funda? plzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

5 răspunsuri:
| ellaaaaaaa a răspuns:

Tu cati ani ai?

| Ex7R3aM47 a răspuns:

Uital! E mult prea mare pentru tine!

| noname2021 a răspuns:

Fii tu insati, daca te va placea, te va placea asa cum esti, nu trebuie sa fii alta persoana doar pentru el

| NoChanceForUs a răspuns:

Pedobear in action, well done!

| Saiko2502 a răspuns:

Totusi tu cati ani ai? Probabil ca mai mult de 14-16 ani nu ai raised eyebrows