Nu diferenta de varsta e o problema. De fapt, 7 ani e cea mai buna diferenta de varsta intre o fata si un baiat. Baietii sunt mult in urma fetelor la maturizare.chiar daca sunt mai golanasi. Problema este ca are prietena pe care o mai si inseala pe deasupra. Nu crezi ca si pe tine te poate insela? Exact ce iti spuneam:7 ani, nu reprezinta nimic, nici macar in seriozitatea unui baiat.
Pur şi simplu îl ignori. Pentru că sigur cum îi face prietenei lui, îţi va face şi ţie şi sigur vei regreta mai apoi. Mai bine îl ignori când îl vezi, nu îi dai atenţie şi poate se va rezolva. Şi să fim sinceri că băieţii mai mari ca ăsta cu 7 ani mai mare ca tine, nu este ca cei de vârsta ta. Are prostioare în cap. Deci fi atentă şi să nu te ia valu'.
Nu ai specificat ce varsta ai tu. Crede-ma ca daca iti spune "iubita" si chestii de-astea dulci asta nu inseamna ca te place. E posibil sa-si bata joc, ceea ce cred ca si face. Evita-l si ignora-l, ca sa-l uiti. Nu te mai gandi la ei. Ocupa-ti timpul cu altceva, iar cu timpul ai sa-l uiti.
Tu ai 14 ani si el 21. El e un mare fraier, pampalau, care nu este bagat in seama de fetele apropiate varstei lui si vorbeste cu copile ca tine. Tu esti o copila care il crezi in toate rahaturile ce le zice.
Este un lucru bun ca vrei sa il uiti.Asa si trebuie. Inainte sa nu mai vorbesti cu el, spune-i ca are acasa pe cineva care il iubeste si intreaba-l cum s-ar simti daca i-ar face o fata asa si daca nu ii e mila de ea, ca e un suflet care il iubeste.
E genu de baiat care te face sa crezi ca lumea iti apartine, asa face cu tine, asa va face si cu altele.
Te-a vazut mai mica si ce a zis 'ia sa o prostesc si pe asta, poate iese ceva'...normal, probabil fetele de varsta lui nu ii dau atentie, SI TOTUSI are iubita. Deci vezi? Din aproape in aproape. Are iubita ca sa nu fie singur, are iubita sa nu para prost si incearca si cu altele in timp ce are iubita pentru ca ii e frica sa nu ramana singur. In concluzie: e un prost.
Sa ii zici tare si raspicat sa nu te mai caute si sa isi gaseasca fete de varsta lui pe care sa le fraiereasca.
Pai eu zic mai intai sa nu mai vorbeti cu el Facanduti complimente si alintandute nu face decat sa il placi mai mult.
El probail vrea decat o relatio scurta probabil pana o sa ajugi in patul lui....
Daca tu zici ca isi inseala mereu iubita eu cred ca doar pentru a face sex cu tine vrea sa te aiba si te atrage alintindute.
Eu zic sa uiti de el deoarece vrea dor sa te foloseasca.
Sper ca te-am ajutat.
Anonima17191 întreabă: