Daca nu vrea el sa te sarute, el nu e indragostit de tine.Asa e normal...baiatul sa faca primul pas.Bine..faci ce vrei acum.Eu zic ce e mai bine.Crede-ma! stiu
A juca :Adevar sau Provocare e o idee buna din care te alegi cu un sarut, maxim 2 si alea rapid si in treacat.Nu e o solutie de lunga durata.Cel mai bine e sa il inviti la tine acasa si sa discutati mai amanuntit. Daca ai tai nu au nimic impotriva puteti sa va uitati la un Film si subit sa ajungi in bratele lui -daca zice ceva poti sa ai aduci la cunostinta ca ai fost furata de atmosfera din film sau ca te-ai speriat.O alta modalitate care va merge foarte bine e sa cumperi mai multe feluri de fructe si sa jucati Jocul Placerilor sau al Simturilor.Il legi la ochi cu ceva si al provoci sa guste cate o felie din fiecare fruct si sa il identifice.Cand fructele se vor termina poti sa il saruti si sa il intrebi ce fruct a fost iar daca va fi nedumerit poti sa ai spui sincer ca i-ai oferit fructul iubirii! Va aprecia si veti fi impreuna stiind ca are aproape o fata isteata care la sarutat fara voie.
Zi-i asa, auzi ba asta, sunt si eu fata am si eu sentimentele mele, cand mata'n cur ma saruti?
Iti dedic un genius face pentru acest raspuns
Iesi cu el si cu un grup de prieteni si jucati jocul acela cu adevar si provocare. Roaga cateva persoane sa il provoace sa faca asta si BAAAM JACKPOT! :** Bafta.
Saruta-l tu la momentul potrivit ( la o plimbare, la tine acasa la un film etc. )
Nu-ti fie teama, n-ai de ce, oricarui baiat ii place sa sarute fete, mai ales daca o face ea.
Incearca sa stati singuri si sa il aduci treptat la un subiect romantic si poate apoi o sa il saruti
Eu zic ca trebuie sa stai singura cu dansul! 9Roagati cativa prieteni sa creeze o intalnire perfecta
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
HappynewCenusa întreabă: