Poți merge la un cabinet ginecologic privat suni și-ți faci programare îi spui inclusiv vârsta și ii explici probleme fără rușine și o sa te primească dacă ai 16 ani
Dar ce preturi au la privat 300 lei are a banii astia?
Fara bani nu te primesc la cabinete private iar la altele care trebuie trimitere nu poti merge fara unul din parinti, te a mincat in fund sa faci sex la 16 ani copii prosti fara minte, in orice situatie trebuie sa vorbesti cu mama ta sa te duca la ginecolog, fie la cabinet privat care costă si doar parintii pot plătii ca tu nu ai deunde, fie la cabinet care te primeste cu trimitere dar nu poti merge fara unul din părinti.
Ai fost la ginecolog cumva în ultimul timp? Un consult e 50/60 de lei maxim!
De unde ști tu ca nu are bani? 50 de lei nu e asa mult poate sa pună și prietenul ei măcar jumătate și au rezolvat problema!
țin sa va spun ca am bani și chiar de nu as fi avut m ar fi ajutat partenerul dar stați liniștiți ca am
țin sa va spun ca anual își face analize pe tema boli sexuale asa ca nu va faceți griji oricum eu am întrebat cu totul altceva
Eu cel puțin sunt realista! Fata a avut nevoie de un sfat concret tu nici măcar nu ști cât costa o consultație la ginecolog dar îți dai cu părerea dacă vrei sa ști sunt ginecologi care înțeleg problema ei și o pot ajuta dacă nu are banii dar tu trebuie neapărat să-ți dai cu părerea deși habar nu ai despre ce este vorba. Eu cred că nu ai altceva de făcut decât să scrii aberații pe aici ca un om ocupat nu are timp sa stea toată ziua pe net sa abordeze femei!