| pPink a întrebat:

Buna
Sunt insarcinata in 7 saptamani, la 5 saptamani am fost la control si nu s-a vazut embrionul, imi e foarte frica, imi doresc multt bebe. Ma chemat peste 2 saptamani.
Luni merg la control sper sa fie bine, insa nu mai am rabdare am nevoie de un sfat, imi e greata, ma dor sanii sunt mai mari decat inainte, imi e somn mai mereu pana aici cred ca e ok sau asa cred. Problema e a pe langa astea ma doare si spatele, nu stiu daca e o problema sau nu, am citit pe internet ca e normal insa cateva prietene mi-au spus ca nu e inregula sa am dureri de spate, ma ingrijoreaza.

Răspuns Câştigător
| Violente a răspuns:

Stai liniștită, durerile de spate sunt absolut normale în perioada de început a sarcinii. Nu te mai îngrijora și nu te mai lua după prietenele tale, poți afla asta singură de la medicul ginecolog cand te vei duce la control, stai liniștită happy

Este foarte bine că ai greață, asta înseamna că embrionul se dezvoltă încet și sigur, totul este în regulă. Sanii normal că te dor și sunt umflați, glandele mamare s-au activat și așa vor fi pe tot parcursul sarcinii, se pregătesc pentru alăptare, evident.

Embrionul din cate știu se vede de la 8-9 saptamani în colo, nu te îngrijora, ai semne evidente de sarcină mai ales că o ai și confirmată de medicul ginecolog, totul este bine.

Sarcină ușoară!

| pPink explică (pentru Violente):

Multumesc lui Dumnezeu si dv Pt incurajari, astăzi am fost la control si totul e in regula. S-a văzut embrionul, i-am văzut inimioara cum bătea. Sunt foarte fericita sper sa fie bine pana
La sfârșit. Sarcina ușoară tuturor burticilor. Pupicii

| Violente a răspuns (pentru pPink):

Bravo, mă bucur pentru tine, vei fi o mămică minunata!

11 răspunsuri:
| mona a răspuns:

La 5 saptamani trebuia sa se vada embrionul[cel putin la mine s a vazut exact la 5 saptamani am fost prima data la control], insarcinata cred ca esti mai mult ca sigur, sper sa primesti vesti bune cand mergi la control

| pPink explică (pentru mona):

Aveam 5 săptămânii dupa calculul medicului care mi-a calculat in funcție de prima zi a ultimei menstruați care a fost in 13 Februarie insa nu am avut contact sexual imediat după aproape de sfârșitul luni, de asta m-am gândit ca poate fi mai mic puțin cred ca am rămas insarcinata in interval 27 Februarie - 2 Martie așa ma gandesc eu. Am zis ca poate asta e motivul pentru care nu s-a văzut. Sper sa de vada luni cand merg.

bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună!

NU ai de ce să te îngrijorezi : şi durerile de spate sunt normale în cazul unei sarcini.

Iar faptul că nu s-a văzut embrionul are explicaţia pe care singură ai obţinut-o ( după cum am observat precizările date ulterior ) : sarcina era mai mică, nu avea 5 săptămâni.

Toate cele bune şi sarcină uşoară.

| Azµre a răspuns:

Poate fi o sarcină extrauterină schimbă medicul urgent și vezi ce zice altul!

| Oana92 a răspuns:

Bafta la control. Sarcina usoara si sanatate pentru amadoi!happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună!
Să nu cumva să ai sarcină extrauterină, urgent la un control.
Te pup!

| pPink explică (pentru anonim_4396):

In cazul unei sarcini extrauterine simptomele sunt aceleași ca la sarcina normala?

| pPink explică (pentru pPink):

Mentionez ca sacul gestational e in uter

Răspuns utilizator avertizat