| geogi a întrebat:

sunt intr-o foarte mare dilema.astazi de dimineata totul a fost bine intre mine si pr meu dar pe la ora 3 am vb cu el prin sms si dupa putin timp nu mi-a mai raspuns la mesaje si am primit sms de la un pr de a lui ca
:"din clipa asta esti singura" l-am sunat pe respectivul si nu mi-a raspuns dupa aceea l-am sunat pe pr meu nici el nu a raspuns si am sunat`o si pe o pr care stiam eu ca ii cu ei si la fel dupa cateva ore ma suna el sa imi spuna ca nu mai poate avea o relatie cu mine din cauza ca maine pleaca in italia si nu stie cand se intoarce am ramas socata nu mai inteleg nimic plang intr`una de cateva ore si nu mai pot ajutati`ma va rog ce sa fac ce sa ii spun?

9 răspunsuri:
| Iulia_4983 a răspuns:

Poate se joaca cu tine.
sau poate vrea sa vada daca ti la el sau nuthinking
nu se fac chestii din asteastraight face
chiar crezi ca merita lacrimile tale? revino-ti ce naibastraight face
hai ca potibig hug

| Cristi_3033 a răspuns:

NU te mai consuma--nu e ultimul baiat de pe pamant si daca ti-a facut asta nu cred ca te iubeste!

| dnbkid a răspuns:

WOw straight face
Daca te iubea iti spunea dinainte ca pleaca ca sa te resemnezi. foarte urat din partea lui. Dar acum ca a plecat viata merge inainte fi fericita cu altcineva findca sunt destui baieti pe planeta asta. Asta a plecat. Acum fa-l sa plece si din inima ta. bye bye. happy Viata merge inainte.

| Maria123 a răspuns:

Nu prea ai ce sa-i spui, incearca sa aflii daca nu cumva e o gluma iar daca e bune, e chiar foarte urat din partea lui sa nu te anunte din timp ca are de gand sa plece.

| Zmeura_5657 a răspuns:

Move on.May seem hard, but you gotta do it. Daca apari plansa la usa lui si ii iei in brate picioarele si il implori o sa fuga de tine ca un urs de o balena(that doesn't make any sense). Anyway, eu nu inteleg ce treaba avea prietenul ala al lui cu relatia voastra.De ce ti-ar fi trimis EL mesajul si nu iubitul tau? Si, cred ca saracul o fi avand mari complexe de s-a despartit de tine printr-un mesaj, mai ales ca nici nu ti-a spus ca pleaca cu cateva saptamana. inainte.Seriously,e un nesimtit si nu merita.Ia-ti un Brad Pitt.winking

| NaSrI7 a răspuns:

Sincer, nu prea mai ai ce sa faci. renunta la plans, mai sunt o gramada de baieti cu care poti fi. omu' e patetic pentru ce a facut, nu te merita nici cat negru sub unghie. fi tare, mergi mai departe!>big grin

| Adalutza a răspuns:

Este un nesimtit dupa care nu meritha sa suferi din moneme ce nu a avut nici macar tupeul sa te anuntze inainte ca pleak.si nu tia rasp la tel :@:@:@:@ urasc chestiile astea oh go on dal inkolo

| Phutui a răspuns:

Iti dua un sfat sincer : treci pestewinking. impaca-te cu ideeahappy dupa altu altu vinewinking [stiu ca ceea ce zic eu nu este ceea ce vrei sa auzi, dar fii realistawinking

kongeriket
| kongeriket a răspuns:

Ha! Deja e mai bine, măcar te-a anunţat.
În prima mea relaţie, aveam un an şi 8 luni împreună. Am ieşit cu ea cum ar veni aseară, am condus-o acasă, totul ok.
A doua zi toată ziua n-am dat de ea şi spre seară m-am dus până la ea acasă unde am dat peste un nenea care scria anunţuri cu "de vânzare" care m-a anunţat că toată familia (deci şi prietena mea) au încărcat tot şi au plecat din ţară urmând să aştepte banii pe apartament într-un cont!
Mai pe scurt, nici măcar nu m-a anunţat!
N-am mai auzit de ea de-atunci şi-au trecut iaca vreo 6 ani aproape.
N-o să-ţi treacă prea curând dar caută să treci peste, oricum. Bucură-te măcar că te-a anunţat!