| Abcdef12345677 a întrebat:

Sunt intr-o mare dilema as vrea sa ma ajutați cu niște sfaturi dacă se poate. Ma întâlneam cu prietena mea care mai are o sora geamănă. Ne duceam in masina mea cu amândouă. Si ne sărutam pe burta, pe gât, pe buze. Timp de vreo 4 luni... Stăteam doar noi 3 ne distram. Acum sunt in Plecat cu cea care era prietena mea si am fantezi cu amândouă i.am spus si ei, si acum vrem sa o luam si pe sora ei aici... Oare e bine ce fac? Vreau niște sfaturi va rog mult.

8 răspunsuri:
| Staind a răspuns:

Simte-te bine, printule.

| corbulalbrosu a răspuns:

Un proverb zice ca : intre 2 nu te ploua, dar nici bine nu ti-e. Bineinteles doar uneori, nu intotdeauna. happy

| Verginic?Vac?Gras? a răspuns:

Frate esti un norocos ca ai dat peste asa fete cu mintea deschisa, jos palaria! respect, sfatul meu: distrativa si faceti tot ce va trece prin cap lasati inhibitile si nu uitati de protectie

| Emilian65 a răspuns:

Daca te simti bine cu amandoua si ele accepta treaba aceasta, continua activitatea inceputa.

| 6Anonim9 a răspuns:

Mai bine ai avea mare grija... Daca incerci sa prinzi doi iepuri deodata, n-o sa prinzi niciunul. Daca calaresti doi cai deodata, o sa cazi. Mai bine ar fi sa te preocupe doar una, ca asa nu risti nimic. Totusi, macar ramane una de rezerva laughing). Mult Succes! big grin

| doarunabur a răspuns:

Incât ai pus această intrebare(oare e bine ce fac?)imi dau seama că constiința ta, te mustră...deci tu însăți ȘTII că nu e bine.
Răspunsul meu:NU E DELOC BINE!

| NameHarris a răspuns:

laughing Dai bataie nu te lasa numa cu unalaughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pe toata fruntea ta scrie mare "Gasca". Si doar tu nu poti sa vezi asta.