Pai,relatiile la distanta sunt nesigure. Esti putin mai sensibila la persoane noi,atragatoare, dar gandeste-te mult la ce decizie iei, sa nu fie gresita, gandeste-te la ambele optiuni. Preferi o relatie la distanta, sau o relatie apropiata. Dar ai grija sa nu alegi baiatul gresit
De cate ori te-ai pupat cu prietenul tau? Accepta avansurile, nu ai vazut ce bine te-ai simtit in bratele amicului?
Tu trebuie sa te gandesti pe care din baieti il placi mai mult si ce sanse sunt ca relatia la distanta sa devina una reala. Daca nu exista un termen clar pentru aceasta transformare, mai bine renunti.
Buna,
Gandeste-te altfel. Acel "prieten" al tau de la distanta a cam disparut din mintea ta, in momentul in care ai inceput sa te gandesti mai tare la cel cu care ai dansat.
Deci nici relatia nu mai este relatia ce a fost.
Asa ca opreste-o. Nu va generati suferinta impreuna.
Uita de relatiile la distanta, caci mai devreme sau mai tarziu se vor rupe dintr-un motiv sau altul. Incearca sa iti gasesti pe cineva de langa tine si care sa fie apropiat de varsta ta. Nu stiu cati ani ai, dar cu relatiile la distanta si la o varsta frageda - not good. Bafta si ai grija ca poate e in preajma ta si iti trebuiesc niste ochelari sa il vezi.
Am 19 ani. Si amandoi au si ei 19. Problema e ca nu stiu daca celalalt ma place si el, sau doar nu se baga pentru ca stie ca am prieten. as vrea sa stiu macar asta nu vreau sa fiu nici nesimtita totusi
L'ai vazut vreodata fata in fata?
Deci prietenul meu la distanta. ne vedem o data pe luna si uneori mai des, in vara am stat 2 luni non stop impreua
HappynewCenusa întreabă: