| Andrei_Marius_1994 a întrebat:

Buna sunt intr.o mare dilema si nu stiu ce sa fac. Aseara am citit mesajele lui tata de pe facebook si am descoperit ca o inseala pe mama, ba mai grav o femeie e insarcinata cu el. Nu stiu ce sa fac. Vreau sa las asta sa vad pana unde ajunge.

Răspuns Câştigător
| Phini a răspuns:

Eu il luam la pumni daca as fi fost in locul tau... dupa ce il luam putin la vorba.
De exemplu. eu nici nu l-am cunoscut pe tata. nici nu il pot numii asa. S-a despartit de maica-mea pentru ca a aflat ca sunt baiat si nu fata... ii normal? 0. o Asa ca nici nu stiu daca am frati sau nu. Vezi si tu... la tine ii complicat pentru ca nu o inseala doar pe maica-ta. ci pe voi toti. nu a procedat normal, si nu are nici-o scuza, ai dreptul la niste raspunsuri, punele. Succes frate, te sfatuiesc sa ii fi aproape mamei tale, si sa ii spui de acum ca o inseala, sau macar aratei. si poate se mai rezolva ceva.
Poate femeia aceea nu e insarcinata de mult timp.

13 răspunsuri:
| AdyAdelu? a răspuns:

Vrei sa mai lasi? Pana cand?! Pana cand se desparte de mama ta pentru aia? Spune-I mamei tale la modul cel mai serios. Nu mai ezita. Bafta!

| Mussette a răspuns:

Vorbeste mai intai cu tatal tau. Poate renunta la femeia respectiva de dragul familie. Asa mama ta nu va mai afla. Daca ii spui direct mamaei, tatal tau se va supara. Si vor aparea certuri intre parinti. Nu cred ca vrei sa-ti vezi parinti despartiti. Vezi cum va reactiona tatal tau si daca femeia respectiva e insarcinata cu el. Daca e cu el, va trebui sa afle si mama ta. Se va naste un copil care nu are nicio vina si are si el dreptul la un tata. Nu lasa situatia sa vezi pana ajunge. Ca poate ascunde totul in contiunare.

| Sfatosul2012 a răspuns:

Andrei, prima data cred ca ar trebui sa vorbesti cu tatal tau sa i spui ce stii, si sa l confrunti sa ti spuna adevarul; daca vei vorbi doar cu maica ta iti vei pierde unul din parinti. Poate nu e ce crezi tu; da i o sansa sa ti spuna adevarul; apoi decizi tu daca i ii spui maica tii sau il lasi pe el sa i spuna; s ar putea sa faci mai mult rau decat bine in cazul in care stii parti de adevar; asta i sfatul meu

| 1cristian1990 a răspuns:

E destul de naspa situatia! Dar daca o iei din punctul de vedere cuplu, ar fi problema paintilor tai ca tatal tau o inseala pe mama ta! Daca tu ai fi casatorit cu familia ta te-ar mai interesa asa mult aceasta poveste?
Chestia mai grava este copilul acela, daca zici ca tatal tau a lasat-o pe una gravida! Un divort tot se va intampla daca nu exista intelegere, tatal tau va alege o familie si prost sa fie sa aleaga pe femeia aceia dar va trebui sa plateasca pensie alimentara! Daca mama ta va intelege aceasta situatie a fi ok, dar nu va mai fi la fel!
E complicat! Eu as discuta numai cu tata si as incerca sa remdiez problema si sa aflu exact daca femeia aceia e insarcinata, daca nu e insarcinata, e ok, nu il spune la maicata ca iti vei destrama familia, doar roaga-l sa nu mai faca! Daca acea femeie e insarcinata si nu se mai poate face nimic, vorbesi prima oara cu tatal tau si pe urma si cu mama ta pentru ca adevarul tot va iesi la iveala odata si odata!

Trebuie sa fi barbat si sa vorbesti ca de la barbat la barbat cu tatal tau, o discutie matura!

| MEduard a răspuns:

Fă screen-uri şi arată-i mamei tale. Este deja destul de târziu dacă acea femeie este însărcinată cu tatăl tau. Sper să nu fie adevărat, ar fi chiar aiurea.

| MEduard a răspuns:

Dă de veste la mama ta să fiți siguri că nu este mai grav.
Şi vezi că poate fi caz de închisoare. Nu prea ai voie să ai parola altora de la mess/facebook etc.

| Andrei_Marius_1994 explică (pentru MEduard):

Dar nu ii stiu parola pur si simplu era logat pe facebook

| MEduard a răspuns (pentru Andrei_Marius_1994):

Aaaa. Okey. Dă de veste, arată-i mamei tale tot. Să nu se agraveze şi mai tare în cazul că este adevărat.

| Andrei_Marius_1994 explică:

Tocmai asta este ideea ca nu sunt sigur ca este insarcinata cu el, dar oricum o inseala. Sa mai astept? Poate doar mi se pare?

| Anonimata23 a răspuns:

E grav frate..Imi pare rau

| RikuDoku a răspuns:

Cel mai bine e sa ii zici mamei tale pana nu se inrautateste situatia ca daca chiar a lasat pe una insarcinata e mai rau daca nu a facut-o ar putea sa il "zguduie " putin sa o lase pe aceea femeie in pace si sa isi vada de familie doar daca nu vrei o sora sau un frate vitreg.

| ioanasiatat4 a răspuns:

Nu vorbi cu el inainte, pentru. ca daca o vei face el va gasi tot feluri de ciestii prin care sa te faca sa nu ii spui mamei tale, si crede-ma chiar ii va reusi.Du-te si raporteaza-i mamei tale URGENT, pana nu e prea tarziu cu toate ca va fi dureros.

| ioanasiatat4 a răspuns:

NU vorbi mai inttai cu tatal tau pentru. ca el va incerca fel si fel de chiestii ca sa te faca pe tine. sa nu ii spui mamei tale adevarul si crede-ma ii va reusi, asa ca mai bine GRABESTETE si spune-i mamei tale pana nu e prea tarziu chiar daca e dureros