Sincer. parca ar profita de tine. Daca ii place sa te enerveze se vede ca nu prea te iubeste sau ca nu tine la tine Daca mai vrea s-o si faceti. e clar cum e el
Eu zic sa iei atitudine, sa nu mai crezi tot ce zice el, sa nu-l lasi sa se duca la altele, asa te-ai putea duce si tu la cati vrei, si n-ar mai fi nici-o relatie.
Daca nu vrei sa te desparti chiar asa din prima de el poti sa-i zici ca esti satula de astea si ca data viitoare cand iti face ceva te desparti de el. Si presimt ca o sa se intample repede
Eu zic sa termini cu el. :d
Eu zic sa il parasesti urgent. Baiatul asta e un golan si nu te respecta deloc. In secunda 2 dupa ce vei face sex cu el, se va face ca nu te mai cunoaste.
Vrea sa se duca la altele, inclusiv la colega ta, dar te-a mintit ca e o gluma, pentru ca a vazut ca te superi si a vrut sa evite cearta.
Iar faptul ca te forteaza spune despre el ca nu te merita.
Eu zic sa-i dai papucii si sa nu te mai uiti in urma. E clar.
Broke up! hai mai nu poate rezista o luna fara sex e cam perv, mda dwci desp!
Sigur poti gasi unul mai bun :*. E un baiat foarte neserios.Si mie mi s`a intamplat x-(. Eram cu un baiat, iar el se dadea la toate prietenele de fata cu mine.Nic eu nu stiu ce sa fac. Dar inca nu m`a intrebat de sex . Eu zic sa te desparti :*.
Remusopen întreabă: