Pune punct acum,nu mai astepta! cu trecerea timpului iti va fi mult mai greu! nu cred ca meriti sa fi pe acest post, mai ales ca el nu isi va lasa nevasta!
Uite: eram la varamio acasa, vine un tip ok, aranjat aratos! am prieten nu ma puteam baga inseama cu el, dar sincer arata super bine tipul! ies cei doi p balcon.eu in salon si chiar nu intentionam sa ascult ce vorbesc, dar se auzea si foarte clar mai ales ca usa de la balcon era deschisa!
La un moment dat varamio il intreaba ce are de gand cu viata lui (se referea la nevasta si copil) la care el raspunde uite jur is cu astea 3 acum,dar nu-i niciuna ca nevasta! ea ma suna sa ma intrebe ce fac,unde sunt si cand ajung acasa! numai ea isi face griji pentru mine!
Un barbat se casatoreste foarte greu, dar cand o face vrea sa fie pentru toata viata!
Trezeste-te! mai bine acum, spre binele tau!
Nu te judec, doar incerc sa-ti dau un sfat, acum tu vei sti daca il vei urma sau nu!
Deci esti constienta ca nu ai nici un viitor cu el in schimb el isi traieste viata ca la carte... familie, amanta...nu iti zic din rautate dar gandeste-te ca timpul trece si trece cam degeaba pentru tine pentru ca nu te alegi cu nimic din relatia asta
Trebuie sa te gandesti ca viitor nu ai! te tine pe banca de rezerve. daca-ti place viata asta, e ok. tu sa fii multumita de tine cand tragi linie la sfarsit de zi. nu te judec, nu te jignesc, dar intelege ca asta nu e viata. cand erai mica, cred eu, ti-ai dorit mult mai mult decat un barbat insurat. lasa-l acolo cu familia daca tot si-a facut-o. fa-ti una si tu. si tu poti. atatia is pe lumea asta cu care poti fi, de ce alegi sa-ti complici viata si lucrurile? stresu noi ni-l facem. daca erai cu altu care nu avea familie, nu postai pe TPU intrebarea. bafta mare si las-o ca asta nu e viata ta
Daca tie iti place sa fi pe locul 2. e problema ta. Ai grija sa nu afle sotia lui ca va fi vai si amar de tine.
Mai bine renunta.
Nu prea este normal ceea ce faci. Vazuta din exterior aceasta problema eu iti pot spune ca el nu doreste ceva serios cu tine deoarece are o sotie, nu are intentia de a divorta de ea. Imi pare rau sa spun asta dar el profita de tine, tu esti doar amanta lui. Stiu ca este greu dar trebuie sa renunti usor la el sau sa porti o discutie cu el.
Dacă nu se ține de promisiune înseamnă că doar profită de tine. Spune-i că vrei să te desparți de el din acest motiv. Daca face ceva în situația asta rămâi cu el, dacă nu, nu! Treci peste, la început va fi mai greu dar ai să găsești un bărbat care să îți ofere tot ceea ce meriți, nu numai câte o partidă.
Intr-adevar esti amanta unui barbat insurat. Daca nu mai poti accepta aceasta postura, esti libera sa te retragi. Daca nu, nu, dar nu spera ca ai sa devii candva sotia lui. El nu va face aceasta greseala.
Cum poţi sta lângă un asemenea om?
Chiar dacă probabil eşti conştientă că nu ţi-ar da niciodată importanţă sau un loc mai bun în viaţa lui, tu continui să rămâi la chemarea lui.
De ce? Şi de ce nu cauţi să ai pe cineva într-adevăr în viaţa ta?
Sa renunti la aceasta relatie. Nu iti ofera nimic! Ai grija ca lucrurile de genul asta se intorc...
Renunta la el crede-ma ca niciodata nu-si va parasi nevasta pentru tine si te considera o pustoaica cu care se simte bine atata tot, eu am fost cu o fata maritata si stiu cum e si ce simti i-mi jura ca va fi cu mine chiar odata a vrut sa-si scoata bani sa fugim din tara la niste rude ale mele... aveam 19 ani dar m-am gandit mai bine si am renuntat la ea, desi simteam ca este persoana care ma face fericit dar a fost mai bine asa gandind cu mintea te acum, am renuntat pentru ca aveam toate motivele sa o fac, nu era corect sa fac atatea persoane sa sufere pentru a fi eu fericit renunta crede-ma e cel mai bine te rog daca poti s-o faci renunta nu este decat o pierdere de timp, gandeste-te ca el doar te foloseste si tu i-ti pierzi tineretea alaturi de cineva care nu este pentru tine, daca tu vei renunta sa fi sigura ca D-zeu te va rasplati cu o persoana care sa te merite sper sa poti lua decizia cea buna.
Nu vreau sa te judec, e viata ta si faci ce vrei cu ea dar gandeste ca daca el ii face asta femeii cu care isi dorea o familie poate face iar si iar, nu esti in siguranta cu el, mai bine cauta un barbat adevarat care nu isi cauta un refugiu ci o femeie pe care sa o iubeasca si sa o respecte! Cauta pe cineva care stie ce vrea de la viata!
Nici el nici tu nu aveti viata normala. Ce poti sa faci altceva decat sa cauti normalitatea?
Renunti la el. Ii distrugi familia nu cred ca ti ti-ar placea ca el sa aiba o amanta. Pune-te in locul femeii aleia si o sa vezi diferenta.
De ce sa distrugi o familie cand poti si tu sa iti faci unu! de ce sa stai si sa te amagesti cu el cand in lume sunt o gramada de barbatiiiiii care pot fi cu tine is te pot si iubi si uh la randul tau! lasa'l ca nu ai de ce sa srtai cu el esti constienta ca are familei da? gandeste asa fa'ti si tu una ca poti fi fericita sau macar incearca sa iti faci ca nu e sfarsitul lumii la el! multa bafta