| IoanaIht28 a întrebat:

Sunt intr-o perioadă mai dificilă. Am inceput sa iubesc un băiat si nu asta ar fi problema ci ca el are 21 de ani, iar eu 15. Sunt constientă ca daca voi accepta sa fiu împreună cu el in acel moment voi fi nevoită sa accept si sa îmi incep viata sexuală. Nu stiu cum sa procedez.
Multi băieți spun lucruri frumoase si apoi parca le uita.
As vrea niste sfaturi si de la voi fetelor, dar si de la baieti.
Stiu ca sunt cam mica pentru asta, insa in ziua de azi se intampla si lucruri mai rele. Asa ceva este firesc. Dsii acum multe fete o fac la o vârstă fragedă.
Va rog nu judecati. Am nevoie de sfaturi!

Răspuns Câştigător
| amcontfloricica a răspuns:

Buna, draga mea! Am avut si eu o relatie cu un baiat mai mare decat mine cu 18 ani. Au fost clipe frumoase pot spune, dar dupa un timp din cauza diferentei de varsta(care e cam mare) si a preocuparilor noastre diferite(eu cu scoala, el cu serviciul) relatia noastra a inceput sa se degradeze. Plus ca el si-a dorit in mod deosebit sex. Am ramas insarcinata intr-un final, dar datorita comportamentului sau rece am decis sa plec fara a spune nimic de sarcina. In prezent vorbim doar pe facebook. Copilul meu s-a nascut, are 3 luni, insa tatal lui nu a aflat nimic si nici nu intentionez sa ii spun. Situatia ta e diferita, esti mai mica, eu am ramas insarcinata la doi ani dupa ce am terminat facultatea, cred ca ai o varsta prea frageda pentru asa ceva. Nu te cunosc personal, dar nu te sfatuiesc sa urmezi calea aceasta

| VerginicăVacăGrasă a răspuns (pentru amcontfloricica):

Halele maica sfanta ce va mai plac bosorogii

9 răspunsuri:
| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

Baiatul este student este la varsta strabaterii cearsafurilor campusului universitar pentru el nu exista iubire, plimbari inocente sau alte rahaturi de astea pentru el SEXUL ESTE IMPORTANT. ba este o problema esti minora si el ar putea intra la puscarie haklele maica sfanta dai minte baiatului sa nu se incurce cu minora. daca tot te manca si esti constienta ca dupa sex baiatul va disparea si vei ramane singura dai bataie dar daca nu esti pregatita de sex este de preferat sa te retragi elegant si sa nu ii irosesti timpul

| RAY a răspuns (pentru VerginicăVacăGrasă):

Unde e drama daca il lasa mann?

| VerginicăVacăGrasă a răspuns (pentru RAY):

Frate e vorba de o minora nu prea merge cu drama aici ca ajunge la inchisoare fratele nostru

suntserios
| suntserios a răspuns:

Adica pe scurt recunosti si tu ca ala vrea doar sex de la tine si tu in navitatea ta esi dispusa sa cedezi

| RAY a răspuns:

Din moment ce sti ca vrea sex, de ce intrebi ca vrea ceva serios? la varsta aia numa ceva serios nu vrem, banuiesc ca v-ati cunoscut nu de mult timp, daca te duce minte l-ai lasa si ai vedea de liceu parerea mea

| WaterDrop a răspuns:

Sfatul meu este sa mai astepti si sa-ti gasesti un baiat mai apropiat de varsta ta si care sa fii sigura ca tine la tine altfel s-ar putea sa te alegi cu o dezamagire mare care sa te bantuie mult timp dupa. Alegerea este desigur, a ta, insa nu vad sa se termine bine aceasta iubire prin care treci tu acum.

| FanulMeu a răspuns:

Daca acepti sa fi cu el nu inseamna neaparat ca trebuie si sa iti incepi viata sexuala!
in primul rand el trebuie sa inteleaga ca daca se culca cu tine e pasibil sa faca puscarie pentru corupere de minori!
chiar daca a fost de comun acord si parinti tai depun plangere el poate face inchisoare!
iti sugerez sa gasesti un baiat de varsta ta, stiu ca iubirea nu are varsta, dar prima data e ceva foarte special si ar trebui sa o faci cu cineva de varsta ta!
Asta e doar parerea mea!

| Kimberly13Selena a răspuns:

Buna, si eu ma confrunt cu acceasi problema. De curand am intalnit un baiat de 21 de ani care a venit acasa la mine fiindca il cunoaste pe tata si ne am atasat unul de altul foarte mult. Si eu am aproape 15 ani iar el mi a spus ca sunt frumoasa si ca ma asteapta sa cresc. Eu m am indragostit de el dar din pacate are iubita. Nu prea il cunosc bine si asta e un pic mai nasol. Daca ne intalnim fata in fata e ok se comporta foarte furmos, dar eu cand i am scris un mesaj mi a dat doar seen... nici eu nu stiu ce pot sa fac...