anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

sunt intr-o reatie cu un baiat X de jumate de an, totul a fost bine si frumos pina nu am incept a lukra pe vara intr-o cafenea, atunci mi-a inceput a place de un baiat Y care simteam si din partea lui ceva atentie,(adica luam prinzu impreuna, ne piscam, ne gidileam, ne jucamwinking, ne rideam, vorbeam pe net mereu). Intr-o seara X era plecat.Eu am trecut pe la servici era si Y acolo am stat putin, apoi ma petrecut pina la bloc, am asteptat din partea lui Y ceva sa ma cuprinda sau chiar si sad un sarut...insa nu a fost! cu Y am vorbit de relatia mea cu X! Y tot ma intreba de ce ne certam atita, ca mai bine ar fi sa clarificam totul sau ne despartim, sau mergem mai departe fara certuri.Eu am tacut si am spus incet ca imi incepe a displace de X si nu stiu ce sa fac, imi este jale de el si nu-l pot lasa, Y mi-a inceput a explica ca nervii nu-i mai intorci, bla bla bla...mai pe scurt nu stiu nu sunt sigura in sentimentele lui si nu stiu sa cred ca-i place de mine sau nu?sad voi ce ziceti? nu stiu ce sa cred sincer crying(

2 răspunsuri:
| Clarity a răspuns:

Nu inteleg deja anumite fete, daca incepi sa tii la altcineva dc nu te desparti de actualul?, mai ales cand astepti sa te sarute..., lasa-l pe actualul se pare ca il tii degeaba, chiar daca tii la el te gandesti la altul, lasa-l si incearca sa vezi cu Y daca iasa ceva, chiar daca ai putea sa pierzi decat sal tii pe actualul cand te gandesti la altul mai bine nu, la Y poti sa ii spui ca incepi sa tii mai mult la el ca sa vezi cum reactioneaza, si cu X termino. ii mai bine asawinking

| Crat3r a răspuns:

Mai fato, dc ne fraeriti voi asa pe noi baieti. Daca X ar afla ca il placi pe altul in timp ce voi inca va "jucati" ar iesi un scandal monstru. Despartete de X sau Y cat mai repede. Dar daca te desparti de Y se poate sa fie atat de gelos in cat sa ii spuna lui X ca l-ai avut ca amant si nu mai ai nici unul. Deci cea mai buna solutie e sa il lasi pe X foarte repede ca ai facud deja greseli si daca vrei sa mai ai macar unul lasa-l pe X. Sper ca ti-am fost de ajutor. Panglica?