Daca are un loc de munca mi se pare ceva normal sa nu va intalniti asa des, daca nu are poate s a cam plictisit baiatu
Daca lucreaza este normal sa nu prea aiba timp dar totusi, sa va uitati la TV cand va intalniti? Prea ciudat. Adica eu cand ma intalnesc cu iubitul meu iesim, ne plimbam, vara mergem la mare, iarna la munte si toate astea...ok mai stam si in casa dar totusi, nu tot timpul. Mentionez ca si intre noi este o diferenta de varsta (eu 15 iar el 19).
Eu iti sugerez sa discuti cu el deschis despre asta, sa ii spui ce te deranjeaza si poate rezolvati ceva :*.
Nu prea vad cam ce relatie e aia ca va intalniti de 2-3 ori pe saptamana si va uitati la tv. Asta poti face si cu prietenii... Nu creca mai e interesat de tine incearca sa cauti pe cineva de varsta ta care e mai copiloros cam asa ca tine.
Cred ca totusi el nu iti impartaseste aceleasi sentimente sau mai direct s-a plictisit.
Eu cred ca ar trebui sa-ti gasesti un iubit care sa-ti impartaseasca iubire, nu unul care sa fie "indiferent" cu tine. Ai grija, multi se pot schimba pe parcursul relatiei. Sper sa gasesti persoana care sa iti satisfaca "pofta" de iubire. Nu cred ca unul ca el ti-o satisface. Iti doresc si tie cum le doresc multora, MULTA IUBIRE!