"daca mi ar face doar licking pot sa nu mai raman virgina"
depinde de dezvoltatarea mușchiului in cauză
Este puțin probabil să iți pierzi virginitatea dintr-un oral dacă nu bagă și un degețel acolo.
Cu mult timp în urmă o colega de-a mea a scris un articol foarte bun pentru cei care iși încep activitatea sexuală. Poate vrei să îl citești și tu https://justlove.ro/forum/educatie-sexuala/sex-prima-data-pareri/
Te complici, ca de la asta o sa ajungi sa va doriti mai mult sa faceti sex.Va sfatuiesc sa aveti rabdare pana sunteti ambi majori, mai petreceti timp in preuna 4 luni nu e suficient! Se recomanda 2 ani! de principiu mai cunoastetiva, trupul e al vostru, daca sufletele voastre rezoneaza, Dupa ce ajungeti majori alegeti daca va casatoriti si vreti permanent impreuna atunci e momentul ca curiozitatile sa fie lamurite.Promisiunea civila si religioasa reprezinta acordul tau si oferirea a 100% reciprocitate.
Si o chestie pe care am mai spus-o si o mai zic orarul pentru un baiat este injosirea fetei, nu recomand!
Cat timp nu baga nimic, puteti face ce vreti.
Dar trebuie sa ii spui de la inceput ce veti face, ca si la copiii de 3 ani cand te duci cu ei la magazin, sa stie la ce sa se astepte si sa nu il ia valul.
Sunteti cam micuti pentru sex!
Mai asteptati sa mai cresteti, ca bolile cu transmite sexual s iau si prin sexul oral!
Cum sa nu poți? Dar ai fi mult mai fericita daca ai alege sa resoecti planul Creatorului si ai alege sa te implici sexual numai după căsătorie.