anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sunt intr-o relatie cu un baiat de 2 ani jumate, o relatie cu nabadai o pot numi...m-a insealat de mai multe ori iar eu l-am iertat chiar daca mi-a fost greu.Acum totul s-a racit din nou ne certam, el imi spune mereu sa ma maturizez ca altfel o termina cu mine.Eu nu pot sa inteleg ce vrea el prim maturizare. Specific ca eu am 18 ani iar el 19 ani,iar relatia noastra a evoluat prin toate punctele de vedere.El nici macar nu isi doreste sa ne reoficializam relatia, inseamna ca iar ma insala?

Răspuns Câştigător
| RAY a răspuns:

Baiatul e amuzant vrea maturizare de la tine dar te inseala el e maturizat rau de tot,de fapt e rau de tot e un badboy,nu vrea el relatie te foloseste pentru sex posibil ca tia si spus asta prin glume, nu ai ce face, el posibil vrea sai accepti toate curvele de care are parte si fi maturizata, smecher baiat, nu vrea nici o oficializare ca vor rade amici de el, el se face se opreste din cursa de trofee, cum se mai lauda la prieteni?

10 răspunsuri:
| DeeaMarry a răspuns:

Pai daca ai fi fost o fata suficient de matura, l-ai fi lasat dupa prima oara cand a "calcat stramb".
E un nesimtit.

| Giulia97Anna a răspuns:

Ata a fost rupta si reinnodata de prea multe ori.Nu crezi?

| peperonies a răspuns:

E simplu. si-a dat seama ca poate sa faca ce vrea cu tine si... face ce vrea cu tine. te tine acolo de rezerva.

| Lawliet14 a răspuns:

Stai cu el pentru sex? Numai o fraiera isi iarta masculul care o inseala de nenumarate ori, ba care oricum nici e al ei...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cum te-a inselat de mai multe ori fara sa fiti intr-o relatie?

| ItsMeUncleDolanOrDolanDuk a răspuns:

De ce l-ai iertat de atatea ori? El nu te merita!

| ItsMeUncleDolanOrDolanDuk a răspuns:

Si da, exista sanse sa te insele

| Resurrection a răspuns:

Renunta, mai sunt o gramada de oameni pe care nu ai apucat sa ii cunosti. Si gandeste-te asa, esti fericita sau vei fi fericita cu el? Asa iti dai seama ce faci.

| DumnezeuTatal a răspuns:

Esti o proasta, chiar esti.

| AliG a răspuns:

Vai, pai cum poti sa accepti asa ceva? Accepta ca este afemeiat, este foarte important! Apoi pune-ti doua intrebari: "Pot accepta sa fiu inselata de-a lungul anilor ce vor veni?" si "De ce merita sa accept adulterul"?
Insa eu una nu as accepta. Este clar ca te-ai obisnuit cu el, ca nu o sa mai gasesti ca el, ca e reflexia ta...dar, S TOP! Nu este asa. Cauta ceva mai bun, fiindca merita! Vezi sa nu fie la tine problema, fii schimbarea pe care o vrei in altii. Oricum oamenii rar se schimba, doar se educa. Defectele pe care le are acum, nu vor disparea.