Daca vrei sa va casatoriti trebuie sa faceti mult sex fara prezervativ pentru a va incarca pancreasul cu energie pozitiva si de acolo lucrurile sunt simple
Posibil sa nu treceti la o alta etapa, pentru ca o sa va obisnuiti asa, ceea ce vad ca va place amandurora si nu cred ca veti vrea sa schimbati ceva.
Iti inteleg suferinta, dar nu inteleg de ce crezi ca ceea ce faci tu acum, o sa te faca fericita in totalitate.
Pierderea unei persoane nu se inlocuieste decat cu persoana pierduta.
Ați suferit și veți mai suferi. : )
Așa că fă exact cum simți. Stați aproape unul de altul, simțiți-vă bine, renunați la măsurile de control (asta gonesc și răcesc omul, dar unii sunt prea proști să își dea seama de treaba asta), faceți amor (cu cap, că altfel te trezești cu burta la gură și n-o să îți placă), bucură-te de florile alea și de ce mai aveți să vă oferiți între voi.
Dacă se va vrea ceva serios, se va ajunge la ceva serios. Dacă se vrea numai pat (care-i învelit în flori frumoase și întâlniri de nu știu de care), atunci stați numai la pat.
Aveți grijă cu îndrăgostitul, că e boală grea și se vindecă foarte greu. Și dacă ar fi numai atât, dar mai e și problematică toată treaba.
Pentru că dacă unul din voi nu se îndrăgostește de celălalt și ăla face ca și până atunci, s-ar putea să începea jocul de artificii: certuri, scandal, reproșuri, probleme și tot felul de discuții (discuții care sunt infecte, dacă te interesează și mai departe și care nici măcar nu își mai au locul, oricât crede persoana ailaltă că își au locul foarte bine).
De despărțit, toată lumea se desparte. Mai rari doi oameni care se întâlnesc și se iubesc rămânând împreună până la sfârșitul zilelor. Nunțile de aur nu mai sunt ce au fost o dată.
Important e să vă simțiți bine. Vedeți voi mai departe. Dar dacă unul din voi se va sătura înainte ăluilalt și va vrea altceva... : )
Probabil știi cum e. Iar dacă nu știi, ai tot timpul să afl, deci nu dispera, pentru că n-are rost.
Ia-le ușor, dați-vă timp, bucurați-vă unul de altul și ai să îți primești răspunsurile la vremea potrivită (a fi dezamăgit, nu e potrivit, dar viața vine la pachet cu alte reguli și primul lucru pe care trebuie să îl afli și să îl crezi, e că în viața nu prea există dreptate, așa cum ai vrea tu să existe).
Ai răbdare (că răspunsurile vin și fără să le ceri tu și n-o să îți placă de fiecare dată).
Dacă n-am reușit să îți ridic moralul, înseamnă că am atins ceva nașpa și eu sunt nasoală. Dar e bine să fii realistă. Suferi mai puțin. Curaj. Aruncă-te în viață, dar nu te arunca orbește. Cred că asta, de fapt, încercam să îți spun. Și cel mai important: nu mai întreba pe alții ce cred ei despre tine și despre ăla și despre relația voastră (dacă e bună sau e rea), pentru că lumea nu e interesată, iar dacă e interesată, de cele mai multe ori, e interesată de bârfă (îți imaginezi ce vieți interesante au oamenii ăia). Succes, indiferent ce alegi. : )
Cum adica "relatie libera">>? Adica daca nu e cu tine in momentul ala, poate sa se duca la altcineva? Daca da, e posibil ca tu sa te indragostesti si el sa ramana cu ideea ca asa va fi mereu relatia. Cu cat tu o sa-l placi mai mult, cu atat o sa-l vrei mai mult, doar pentru tine.In schimb, nu mi se pare okey sa te culci cu el si el cu tine ca ati suferit din fosta relatie. Tu te poti duce direct pe centura si el sa se duca in club de striptes, daca-i asa.
Din nou un raspuns minunat.
As completa cu cateva observatii:
1. daca tu ai ajuns sa ne pui intrebarea asta inseamna ca in subconstientul tau deja te-ai indragostit de baiatul asta.
2. daca el iti da flori inseamna ca ori are multe si nu are ce face cu ele, ori deja si el a inceput sa te vada mai mult decat chestia aia de care se tine cand da la buci.
Deci, aveti curaj si faceti un pas inspre mai bine, nu mai sta timorata ca se poate sfarsi de rutina sau alte alea. Mergeti inainte cu curaj si nu va mai ganditi la efecte adverse, apar oriunde, asta e!
Bafta!
Uite că n-am fost ironică cu tine, o să te pup pentru asta, e important că nu ne-am certat, nu?
Tu ești ironic acum, n-ai 23 și nici eu nu am 19.
http://profilebrand.com/......hugs34.gif