El sigur te înseala dar nu recunoaste de aceea sta tot timpul pe telefon discută cu aia, deci ai gresit ca ai plecat cu el in alta țara, trebuia sa stai acasa si sa il lasi pe el sa mearga, ai putea pleca in Romania si lasa l acolo pe el, ca este ne hotarit si nu stie sa te aprecieze isi bate joc de tine cum vrea el, desparte te de el ca i ti va minca nervii si sanatatea asa un om.
Sta pe telefon alături de mine
Se uite la filmulețe și se joaca jocuri. Nu vorbește du nimeni
In dragoste NU iei pauze niciodata!
Daca baiatul asta ti-a cerut pauza, inseamna ca are deja o alta femeie in viata lui si nu stie cum sa-ti spuna ca vrea sa va despartiti. de multe ori se apeleaza la scuza aasta ca fata sa se supere si sa rupa relatia, ca el sa nu se simta vinovat.
Pleaca de acolo cat poti de repede si cauta-ti alt barbat!
Imi cer scuze. Ca mine cum?
Ce ai scris aici - Ori sa imi găsesc vreo femeie de care sa am grija si cică sa stau la ea o luna
Pai totuși nu am inteles cum adică ca mine.
Și de ce nu sunt femeia de viitor pentru un bărbat care vrea ceva serios?
Că NU muncești și el se va chinui ca prostul pentru amândoi. Asta se înțelege din ce ai scris.
Pai suntem de 2 luni aici.
Eu nu sunt împotriva sa muncesc
Și daca pana cand ne puneam pe picioare imi găseam și altceva de munca încet.
Acum are nevoie lângă el de o femeie care să vadă el că e de viitor pentru el.
De ce crezi ca am gândire de 16 ani. Cum puteam sa pun problema altfel ca sa nu para ca am gândire de 16 ani, de cit cum este ea cu adevărat.
Pai da, o data ce suntem împreuna, și vorbeam de căsătorie. e normal sa fie sincer cu mine. Am încercat sa cer un sfat. Nu sa fiu jignita.
Când vine el în seara asta să îi spui - vreau să muncesc.
Eu sunt in Căutare
L-am rugat și pe el sa se intereseze. Cred ca ai o problema cu fetele care nu muncesc.
Plus ca nu e asta problema. Ca eu stau acasă și el muncește. Nu ai citit bine ce am scris
Nu te iubește cu adevărat.
Dacă te iubește cu adevărat nu tear lasă să ridici un ac de jos. Mai mult nu am de zis.
Eu nu ași suport sa vad inima pe care o iubesc cu adevărat mai mult ca orice și oricine pe lumea sa vad cum muncește mai bine sta acasă se duce se plimba face ce vrea inima ei da nu o sa muncească niciodată nu ași suporta așa ceva ar fi tortură și mai rău de atâta nici nu pot sa explic sa zic sa scriu și acum ma enervez numai când ma gândesc ca ia muncește of iar am sa ma culc cu nervi o_oAA...SenySeviorumCCCCCCCCCCCCCCCCCCiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiioooooooooooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
Din punctul meu de vedere dacă vei pleca de la el se va termina totul, încearcă să îi fi indiferentă, nu ii mai accepta partidele de sex când te caută și vezi reacția lui, încearcă să îi oferi libertate chiar dacă locuiți împreună, încearcă să îl lași liniștit chiar dacă te doare acest lucru și ai foarte mare atenție la gesturile lui vezi dacă încearcă să te caute cu privirea, sau doar pentru sex, încearcă să observi fiecare gest. Și atunci ști ce ai de făcut, ești tânără o poți lua de la capăt
Din ce ai spus tu se vede că nu este un bărbat exprem de matur la vârsta lui. Nu mai accepta așa ceva. La pauză se fac schimbările.
Bună!
Nu mai fii așa de disponibila pentru el, in situatia asta, fiindca nu mai prezinți interes. Trebuie ca el sa simtă dorul de tine, să te aprecieze și sa te caute... Altfel, cea care pierde timpul ești tu.
Ne cunoaștem de ceva timp. Locuim împreuna din vara anului trecut. In ce mod sa nu fiu disponibilă pentru el.
Adică sa nu fii disperata după el, sa nu îi fii la dispozitie cum/când are el chef și sa te apreciezi mult mai mult pe tine, în detrimentul lui. În acest moment, nu te merita. Dacă ulterior vei vedea ca trece mari si tari pentru tine, poate atunci va merita. Dar nu acum.
Pai eu am zis clar ca nu e problema in munca ca știu sa muncesc și eu. Și nici nu sunt împotriva. Sunt împotriva sa trăiesc unde muncesc și sa trăim separat.
Ma bucur ca ai găsit așa femeie. Poate își dorea și ea așa bărbat.
In fine.
Îmi pare rău pentru această situație! Probabil și vârstă este o problemă. La 30 de ani nu mai simți la fel ca la 20. Depinde și de cât timp sunteți în relație. După un timp mai îndelungat petrecut cu o persoană, interesul pentru acea persoană incepe să scadă, așa e biologia, din păcate...
Poate ceva care să reaprindă dragostea dintre voi ar ajuta, precum o întâlnire romantică, într-un parc, la film etc., la fel ca întâlnirile din adolescență. Iubirile adolescentine sunt cele mai frumoase și pot fi un exemplu bun și pentru persoanele mai mature. Dacă nici asta nu ajută, ar merge o pauză puțin mai lungă. După o pauză mai lungă, dorul față de o persoană dragă crește și poate așa se reaprinde dragostea. Dacă relația chiar nu poate merge mai departe... Chiar îmi pare rău. Nu îmi place deloc să văd iubiri care de destramă.
Sper să reușiți să rămâneți împreună și să fiți fericiți!
Nu aveti incredere. Asa sunt femeile. Spun ca nu a fost nimic grav chiar daca a fost, doar pentru ca a fost vina lor. Si chair daca e vina lor, tot noi suntem vinovati