Trei ingrediente sunt necesare si suficiente intr-o relatie amoroasa: atractie fizica, compatibilitate intelectuala si compatibilitate legala. Cu alte cuvinte, daca voi va placeti, va intelegeti si nu e minor, nimic altceva nu ar trebui sa conteze.
Tu îți trăiești viața ta, sau trăiești comentariile altora? Dacă le trăiești pe ale lor, atunci e vai de tine. Asta-i părerea mea.
Important e ca va intelegeti voi bine, lumea nu trebuie luata in seama ca lumea vorbeste ca asa e ea daca va intelegeti foarte bine traiti va viata impreuna incontinuare si nu luati lumea in seama
Important este sa va înțelegeți voi doi restul lumii nu contează! Între mine și soțul meu e o diferență de 10 ani și niciodată nu am avut probleme într-adevăr au fost câțiva care au comentat da ne-o durut la basca sa zic asa! Dacă voi va înțelegeți nu asculta de restul lumii!
Va intelegeti foarte bine ca el este interesat doar de sex cu tine, nu de iubire sau insuratoare, fiind atat de mic.
Totul va dura inca 1-2 ani, pana se va indragostii de o fata si te va anunta ca pleaca din relatie.
Alina291 întreabă: