Acest baiat iti zic eu ca acum a descoperit cat de bine era atunci cu tine si cand a facut diferenta cu acea fosta a vazut ca era mai bine cu tine. Acum e normal ca sa nu mai ai incredere in el. Daca el zice ca vrea sa va logoditi e o dovada de iubire destul de mare, acum ca tie nu tie de ajuns e problema ta, tu observai comportamentul, daca iti acorda multa atentie eu zic ca te iubeste cu adevarat, acum ca el va mai grei in relatia voastra e partea a doua, trebuie iertat, si tu vei mai gresi fata de el si cred ca te va ierta, depinde si de gravitatea fiecarei greselei.
Sper ca te-am ajutat. Daca mai ai ceva probleme mesaj pe privat si iti raspund cu placere. Funda? Plzzzzz
Buna, buna!
Logodna?! Never! Consider ca esti prea tanara pentru chestia asta. Mai asteapta pana cand faci 18 ani pentru ca pana atunci pot interveni si 10000 de probleme si poate iti gasesti alt baiat.
Cum sa pui o "smechera" la punct? Cand vine in fata ta cu tupeu, nu iti exprimi emotiile, te uiti in ochii ei si esti cat se poate de serioasa. Daca iti zice ceva, folosesti expresii precum "Care e problema ta?, Altceva?, Las-o asa!, Si ce sugerezi? ", iar daca te barfeste pe la spate intoarce-i si celalalt obraz. Inchide-i gura lovind-o la un punct sensibil sau mergi cu privirea inainte si fluturand parul pe langa ea.
Baga-le in boala caci relatiile din adolescenta sunt doar niste teste pentru ceea ce urmeaza in viitor.
Ciau!
Mentionez ca am 18 ani si ceva.si el vrea sa ne logodim dupa ce termin eu liceul aproximativ intr-un an:-s hmm
beausingurlamasamea întreabă: