Buna.E foarte dificil cu relatiile la distanta deoarece extrem de multi factori sunt implicati.In locul tau nu m-as bloca la gandul,, Il iubesc foarte mult, el find primul meu iubit si nu pot si nici nu vreau sa ma despart de el.'' Ai sanse toata viata sa mai cunosti persoane, inca esti tanara.
El ti-a raspuns ca te iubeste inapoi? Sau doar tu i-ai facut aceasta declaratie? De exemplu sunt multe cupluri care decid sa plece impreuna in strainatate pentru a munci si apoi revin in Romania.Trebuie sa va cautati o directie comuna.
Da si el mi-a spus ca ma iubeste si se vede prin faptele lui cand suntem impreuna ca este asa. Eu in prezent trebuie sa imi termin facultatea si nu prea pot pleca din tara, plus ca familia mea nu ar fi de acord.
Dacă nu e interesat sa te ducă și pe tine acolo, dacă tu ești dispusa și sa va căsătoriți, îți pierzi vremea cu el. Sexul fără căsătorie nu e binecuvântat de Creator și nu aduce fericire pe termen lung.
Bunaaa, am trecut prin acest lucru, iubitul meu a fost plecat 6 luni! In care am vorbit seara de seara pe camera.e foarte greu, apar certuri doar din nervii ca nu l ai langa tine, ca ti e dor de el. E greu, dar uite, eu l am asteptat, si acum o sa plece inapoi pentru cateva luni, sa stranga cativa bănuti sa ma poata lua si pe mine cu el, ceea ce vreau sa spun e ca daca aveti planuri de viitor, risca si pleaca cu el, luati va o chirie, gasesti un job, si lucrati pana va cumparati locul vostru! cand iubesti risti!
Daca nu vorbeste cu tine despre viitor, si nu ti zice ca vrea sa locuti impreuna, sau nu da semne de genu, ia ti inima in dinti, si cauta alt baiat care e aproape de sufletul tau! Poate nu e momentul sa treceti prin asta, si va fi doar o lectie invatata!
Familia mea crezi ca va fi?! Sa plec cu el?! Nu, nu este, iti zic eu! Dar ei si au trait viata lor, acum trebuie sa o decid eu, am plecat de acasa imediat cum am terminat liceul, si m-am mutat cuchirie singura, si e mult mai bine asa, acum sunt pe cont propriu, numai depind financiar de ei, de felul lor de a trai comunist! Daca simti ca vrei sa fie sotul tau, tatal copiilor tai, omul in care vrei sa te trezesti dimineata, pleci cu el imediat cum iti propune opurtunitatea
E pacat ca iti pierzi anii tinereții ca sa stai după fundul unui zilier.
Am inteles.Eu consider terminarea facultatii mai importanta decat orice altceva.Cum iti asezi asa dormi.
Daca doresti tine cont de sfatul meu, am citit inclusiv celelalte comentarii unele sunt foooarte deplasate de realitatea in care traim.
1. Presupun ca tu avand 21 de ani esti in facultate, tocmai de asta nu iti poti perminte sa pleci cu el sau iti doresti sa faci ceva aici in tara.
2. Presupun ca el nu a plecat de drag acolo, crede-ma nu ii este usor sa fie la o distanta de casa sau mai bine spus departe de tine in conditiile in care spui ca il iubesti mult si este si reciproca aceasta iubire.
3. In continuare iti zic si cred ca aceasta a plecat strict din nevoia de bani pentru ca acum sincer sa fiu in tara nu prea ai ce face toate sunt scumpe in acest moment si fara un sprijin financiar in alte parti nu prea poti face nimic cu un salariu sub 3500 Ron in tara.
4. Spui ca nu se intelege foarte bine cu parinti ca un intervenit intre voi,,, un motiv in plus de a strange o sume de bani pentru voi.
Gandeste-te in cazul in care ai avea posibilitatea poate reusesti ca tura urmatoare cand vine in tara si pleaca inapoi poate mergi direct cu el si va gasiti ceva acolo impreuna, Se gasesc chirii destul de rezonabile ca si bani si decente ca si dotari in orice tara din europa, unele chirii chiar mai ieftine decat in BUCURESTI.
Dragostea invinge de obicei
Daca el nu o sa vrea sa vina, probabil o sa mergi tu acolo. Intr-un final, daca va iubiti, sigur o sa fiti bine!