Asta e. Mai bine te desparti de el acum, de cat sa te indragostesti de altcineva. Pur si simplu ii spui. Daca e barbat, trece peste.
Fetelor adora sa-si bata joc de baieti, si fata asta i place asta, ce sa faci fiecare cu pasiunea lui scopul lui in viata, bolovan e si ala ca crede in fetele din ziua de azi merita ce va urma
Draga eu te inteleg tie isi place sasi bati joc de baieti e fiecare cu pasiunile lui, banuiesc ca scopul tau e sa-l faci sa sufere cat mai mult, in fine in viata totul e plateste sa stii acuma sau mai tarziu
Depinde doar de tine din moment ce el te iubeste si iti demonstreaza acest lucru in fiecare zi petrecuta cu tine.Continua relatia este singura modalitate de a testa compatibilitatea dintre voi.Multa fericire si succes.
Eu chiar nu vreau sa imi bat joc,tocmai! Ma gandesc cum va reactiona cand ii voi spune ca nu simt ca il iubesc cu adevarat, ma gandesc ca va fi dezamagit si suparat din cauza mea si nu vreau asta. (Ma simt atasata de el, imi place sa petrec timpul cu el, dar nu stiu de ce nu simt eu iubirea aia adevarata) repet: nu vreau sa imi bat joc, nu vreau sa il fac sa sufere si mi-e teama ca nu va primii tocmai bine "vestea" cea rea
De ce crezi ca nu e dragoste dar totusi iti demonstreaza zilnic ce simte pentru tine? Eu zic sa aplici prezumptia de nevinovatie pana la proba contrarie.
In primul rand ai grija cum vorbesti,as putea sa te fac si eu acum in fel si chip,dar nu ma cobor la mintea ta, stii care e diferenta dintre a-ti bate joc si a-ti fi teama sa te desparti de el pentru a nu-l face sa sufere? Daca ai fi un om cu un adevarat caracter ti-ai d seama ca aici nu este vorba de nici un fel dd bataie de joc. Eu ma gandesc la el, ma gandesc sa nu il dezamagesc, ma gandesc sa nu sufere.(si tot eu am iesit prost in fosta relatie de un an, gandeste-te daca si fi rezistat 1an langa o fata fara sa mai simti ceva pentru ea) Mi-as fi dorit sa il iubesc cu adevarat, pentru ca se comporta extrem de frumos cu mine, dar sentimentele se formeaza singure.
Esti o vaca proasta. Daca nu ai sentimente pentru un baiat nu te cuplezi cu el, decat daca esti pe interes cum cred ca si esti.Ca oricum il faci sa sufere la despartire daca tine la tine, oricat de frumos te-ai purta de el.Cand fetele isi bat joc de noi, trebuie sa stam cuminti si sa nu spunem ceva de rau ca noi suntem cei rai.Insa daca baietii isi bat joc de fete e o crima, e viol e cel mai mare nesimtit care a existat vreodata. Tine minte barbatul a fost inainte, iar apoi femeia. Sfatul meu este sa te desparti mai repede de el sa nu-l mai amagesti cu abureli pentru ca o sa doara mai mult.Dar oricum voua nu va pasa.Sariti din **** in **** ca o trambulina.Si cand trambulina se rupe voi sunteti cele decazute.Hai iate de urechi, dati si 2 palme si fuguta la mamicuta.