| paranteză a întrebat:

Bună..sunt intr-o relaţie de 3 luni.
Am acceptat să fiu cu el doar ca să am şi eu un iubit. Înainte să fiu cu el am plăcut un băiat şi m-am gândit că dacă am un iubit poate o să-l uit..mai multe. Băiatul ăla, nu mă place..eu îl plac. Iubitul meu mă place..eu nu prea.Chiar dacă se poartă foarte frumos cu mine..Ideea e că nu vreau să mă despart acum de el.e prea devreme, nu vreau ca cea mai lungă relaţie a mea să fie de 3 luni.Cam cât timp să mai aştept? Şi cum să-i spun că m-am plictisit? M-am gândit că. după vreo 2-3 luni să-i spun pur şi simplu că nu mai simt nimic pentru el.ce ziceţi? Alte păreri? Chiar am nevoie de un sfat fiindcă dacă mi-aş întreba cei mai buni prieteni mi-ar spune să rămân cu el.dar eu tot m-am plictisithee hee

15 răspunsuri:
| Klepto a răspuns:

"Am acceptat să fiu cu el doar ca să am şi eu un iubit.", alte fete au, eu de ce sa nu am, asta ti-ai zis.
Cea mai lunga relatie sa nu fie de 3 luni? ii o competitie si eu nu stiu?
Pune-te in locul lui, tu incepi o relatie, tratezi fata bine, nu te comporti urat, o placi, crezi ca totul merge bine si afli la sfarsit ca a fost cu tine doar ca sa uite de altcineva, a stat cu tine aiurea si ai investit sentimente degeaba ca s-a plictisit, dar nu a vrut ca cea mai lunga relatie sa fie doar de 3 luni.
Cat timp sa mai astepti sa ce? sa iti faca lumea o statuie pentru cea mai lunga relatie a ta? sau ca sa ii ranesti si mai tare pe baiat.
Lasa-l sa-si vada de viata lui, nu il mai chinui, ca nici tie daca ti-ar face asa ceva cineva, nu ti-ar place.
Uite o parere 100% sincera, ai 12 ani si deja te folosesti de persoane, ai un viitor frumos in viata.
Ori esti troll, ori esti ceva special nemaivazut de mine.

| Ofiintă a răspuns:

Buna,

Cat mai devreme, daca esti constienta de faptul ca nu-l placi nu are rost sa-l retii pentru tine, este de inteles faptul ca ai vrut sa incerci dar nu a mers, esti plictisita de el pentru ca nu iti place de el dar daca cu toate astea nu te desparti inseamna " ca te folosesti de el" ce urat suna dar ce urat ar fi daca baiatul pe care tu il placi ar posta o asemenea intrebare fiind intr-o relatie cu tine."Oare cand s-o las pentru ca m-am plictisit de ea". Now!
Este vorba doar de trei luni dar, daca trec si ani, totul merge ca pe roate cu el, poate se indragosteste mai tare, cum ii vei explica?

| CristiB93 a răspuns:

Nu meriti osteneala sa iti zic ce urat ai facut.

| micutsa19 a răspuns:

Esti cam egoista sa zic asa,,,te folosesti de el doar ca sa ai tu o relatie mai lunga? nu il placi e clar ca nu simti nimic pentru el,el te place simte ceva pentru tine si cu cat trece timpul sentimentele cresc,,,mai bine fa-o acum mai tarziu iti va fi mai greu si tie si lui(tie sa-i spui,lui sa treaca peste)
ii spui simplu ca nu simti nimic pentru el, te-ai cuplat cu el crezand ca, cu tp se va infiripa ceva intre voi, dar te-ai inselat si ii zici ce ti-am zis mai sus daca trece timpul va fi mai greu, sau ca vrei sa luati o pauza sa fii singura o perioada e cel mai bine pentru aman2 va pierdeti timpul care este foarte pretios in loc sa va gasiti pe cineva care chiar e pentru voi care va merita, mai tarziu cum ii vei putea spune ca ai stat cu el doar de dragul de a a vea un iubit sau ca te-ai folosit de el sa il uiti pe celalalt? si nu mai fa prostia asta una e cand te pui cu cineva care e doar asa de vrajeala si alta e cand depune sentimente, sa nu faci prostia sa te joci vriodata cu sentimentele cuiva pentru ca odata va veni si razbunarea si tot tie iti vei face rau, eu cand am fost in situatia ta, bine la mine a durat o sapt laughing eu nu am avut rabdare sa astept 3luni i-am zis ca vreau o pauza sau ca nu ne potrivim happy
gandeste-te bine, baftawinking

| foxsilver a răspuns:

E adevarat, "cui pe cui se scoate", si in virtutea acestei vorbe din batrani tu te-ai grabit s-o aplici. Acum, noul tau prieten este in aceeasi postura in care erai tu candva, si in care nu te-ai simtit tocmai bine.
Am vazut destui oameni, barbati si femei, care considerau partenerii ca fiind un accesoriu la tinuta de plimbare, sau un animal de companie, si pentru fiecare dintre ei finalul a fost acelasi- lamentabil.
Ar fi intelept din partea ta daca nu ai amana sfarsitul acestei relatii, pentru ca iubirea are si ea o perioada de "incubatie", in care "microbul" dragostei se dezvolta din ce in ce mai mult, iar daca acel baiat va ajunge sa te iubeasca, si sa te considere cel mai frumos lucru ce i s-a intamplat in viata, il vei rani enorm atunci cand ii vei da vestea ca vrei sa te desparti de el.
Striveste raul inca din fașă, pentru a nu avea un avea un suflet de om pe constiinta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca mai ramii cu el, va fi mai greu. Cum ii vei explica lui cindva, ca ti-a placut si, brusc nu-ti mai place? Iti inchipui ca te va crede? E mai simplu acum: am incercat, nu merge. Nu conteaza ca este o reltie de scurta durata. Cind este definitiva, e altceva.

| paranteză explică (pentru anonim_4396):

Va fi prea brusc, am dovedit afecţiune.şi i-am şi spus că vreau să dureze, dar brusc..nu mai vreau.

| anonim_4396 a răspuns (pentru paranteză):

Mai tirziu va crede ca l-ai inselat mereu si il parasesti pentru altul. Ia aminte la ce ti-a spus @Lik3BoSS.

| AngelWhite99 a răspuns:

Poti sa devii rece si distanta ca el sa te paraseasca, sau ''insealal''.

| Lik3BoSS a răspuns:

Uite de parasute din astea incerc eu sa ma feresc, daca nu il placi de ce tea-i mai bagat cu el? dai verde acum ca in locul lui tea-s calca pe cap:@

| paranteză explică (pentru Lik3BoSS):

Frate..am vrut să văd dacă merge. Voi băieţii cum vă combinaţi cu una din cauza unei provocări să nu pierdeţi 5 lei? Eu am vrut să văd dacă pot să-l uit pe celălalt.

| anonim_4396 a răspuns (pentru Lik3BoSS):

In sfarsit! Unul cu capul pe umeri... se rarescstraight face

| Lik3BoSS a răspuns (pentru paranteză):

Inca odata iti spun, in locul tau nu m-as folosii de el ca dupa aia va afla el mai devreme sau mai tarziu si nu stiu cum va re-actiona

| ElenaElenaPiscupescu a răspuns:

Si eu am patit la fel crying(( Fix 3 luni am avut si eu si pe urma m-am plictisit de el, dar eu il iubesc da tot m-am plictisit de el si nu as suporta sa-l vad cu alta fata...dar oricum, i-am spus ca am teze de dat si am mult de invatat si nu mai pot iesi din casa 2 saptamani si nu i-am mai raspuns deloc la mesaje. Si asa si-a dat seama ca nu mai vreau sa fiu cu el si nici el nu mi-a mai raspuns si acum nu ne mai vorbim. Da oricum, sa speram ca ramanem amici...ii o experienta cam nasoala

| Sabina9712 a răspuns:

Spune-i acum.Ca dupa o sa observe el ca esti "rece"si se supara, zice ca:"De ce nu i-ai spus?"Fii sincera cu elwinkingSucces:*