Vrei sa dai vrabia din mana pe cioara de pe gard?
Dupa 4 ani de relatie, ar trebui sa stii ce sentimente ai pentru partenerul tau fara sa te implici in vreo aventura, care mai mult ca sigur ar complica situatia.
Ar trebui sa te dea peste cap sau sa-ti zdruncine sentimentele pentru iubitul tau cineva care declara ca te iubeste, care se poarta altfel cu tine, care-ti ofera ce crezi tu ca-ti lipseste, nu cineva care vrea doar o aventura cu tine, adica doar sex.
Inseamna ca nu-l iubesti in timp ce te intereseaza si alti barbati! Tie itit trebuie aceasta aventura? Desigur ca dupa ea. te vei intoarce tot la iubitul tau. Gindeste-te ce vrei? Daca nu-l iubesti cu adevarat. si u vezi aceasta relatie pe viitor. desparte-te de el. ca sa nu-l faci sa sufere si mai mult!
ciau:*
Nu sunt rautacioasa dar cred ca tu vrei acea aventura, daca nu i-ti mai este bine cu iubitu tau si asta sigur ca umbli dupa altu desparta-te acum de el nu il face sa sufere mai mult. oricum daca continui sa te vezi cu baiatu de pe net o sa ajungi sigur in patul lui, apoi el o sa-ti dea papucii si ce faci? te intorci la iubitu tau nu e corect. cauta si rezolva problema cat mai repede sa nu existe mai multa suferinta dupa. bafta.
Poate... daca... ha ha ha
Tu vrei aventura mai mult decat el
si tie si lui sa va fie rusine. va batetzi joc de persoanele care sunt langa voi cu adevarat si va iubesc cu adevarat.
vrei sa stii daca il mai iubesti uita`te in inima ta nu te "culca" cu altu
iti gasesti singura scuze iti doresti atat de mult dar ai o mica retzinere si incerci sa-ti faci curaj singura. cred cel mai indicat ar fi sa-ti intrebi iubitul ce sa faci. intr`ul cuplu nu el este persoana care te ajuta in orice si te sustzine in orice? si cu care poti vorbii orice? sau ...pardon cred ca u habar nu ai de chestiile astea.
Ai auzit tu de barbati care sa spuna ca-si doresc doar o aventura? Iti spun eu:NU! Toti spun ca vor relatii serioase, ca sunt indragostiti, vrajeli, abureli, sa nu crezi nimic. Pune-ti in balanta sentimentele pentru iubitul tau si incearca sa decizi, ori il iubesti, ori nu. Apoi vei stii ce ai de facut, nu trebuie neaparat sa te implici intr-o alta relatie ca sa poti intelege ce este in sufletul tau.
Anonima17191 întreabă: