| Baby13 a întrebat:

Buna! Sunt intr-o relatie de 4 ani din care a rezultat si o fetita minunata de 3 luni. El este plecat in strainatate la parintii mei ca sa putem strange niste bani. El este genul ‘lasa-ma sa te las’ trebuie sa il imping mereu de la spate. Inca nu realizeaza responsabilitatile pe care le are. Atunci cand vine in vacante, pe langa faptul ca sunt certuri destul de dese pentru ca inca nu s-a maturizat complet, pe mine nu ma mai atrage nici sexual deloc. Nici nu isi da interesul prea mult. Mereu face sau zice ceva care sa faca cheful sa dispara. Voi cum ati proceda in locul meu? Fiecare om sinte nevoia de atentie, complimente, apreciere.

Răspuns Câştigător
| LPCTSTR a răspuns:

Sa zicem ca fiecare om merita, insa iti iese din vedere un aspect monumental mai important: copilul, deci cat timp te ajuta sa-l cresti, sentimentele voastre sunt excluse din discutie. Daca n-aveati copilul, da, mai aveai nevoie de atentie si daca nu-ti convenea ii dadeai papucii si la gara; insa acum voi nu mai traiti pentru voi, ci pentru copil.
Si poate ca, intr-adevar, te-o fi privat de afectiune, insa o discutie intre adulti ati avut si voi? Sau te astepti natural sa iti citeasca telepatic gandurile?

| Baby13 explică (pentru LPCTSTR):

Bineinteles ca am discutat. De multe ori ne intelegem super dar fiind si distanta intre noi.

9 răspunsuri:
| wildthing a răspuns:

Spui ca el nu te mai atrage sexual deloc, deci vrei atentie, complimente, apreciere, de la el sau de la altcineva?

| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

Iubitul tau si-a gasit pe alta mai sexy tanara si frumoasa ca tine acolo si traieste povestea vietii lui

| Baby13 explică (pentru VerginicăVacăGrasă):

Nu prea are timp pentru ca firma parintilor mei il tine destul de ocupat plus ca ei sunt in permanenta cu el.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

L-aș educa, să se maturizeze.

| Baby13 explică (pentru sadrian46):

De 4 ani ma chinui sa il trezesc la realitate

| anonimuIl a răspuns (pentru Baby13):

De 4 ani voi nu ați progresat deloc.

| DannyDDanny a răspuns (pentru Baby13):

De când e plecat, l-ai înșelat?

Răspuns utilizator avertizat