Crede-ma cand iti spun ca nu exista un viitor frumos cu asemenea persoana.
Ori de cate ori si-ar cere scuze si se jura ca nu mai face, mereu te va jigni din nou, poate trece si la violente. E o relatie toxica de care trebuie sa te descotorosesti, altfel iti trece viata tot așteptând dupa promisiuni deșarte.
Nu te lasa orbită de nimic, ori renunti la relatie, ori la o viata împlinită. Niciodată nu se va schimba.
Si sa-ti mai zic ceva: in urma unor jigniri, o relatie niciodata nu va mai fi la fel. Se mai iarta, dar nu se uita niciodata. Mereu cand iti va spune ca te iubeste, iti vei aminti cum te facea in toate felurile.
Tine minte asta in viitoarele relatii: oricat v-ati certa, niciodata sa nu folositi cuvinte mari, niciodata sa nu va jigniti, niciodata sa nu reprosati lucruri din trecut! Chestiile astea distrug irevocabil relatia.
Dacă vezi că te jigneşte, nu te respectă și nu te ajută, de ce mai stai cu el?
Te simți atașată de cineva cu care te cerți tot timpul? Asta nu e normal, nu e bine să te obișnuiești să trăiești lângă un astfel de om. Asta nu e iubire.
Nu e vorba despre asta. Era ordonat. Doar ca de când am venit eu mereu are pretenția ca eu sa fac tot.
Pai si ce, si-a luat o sclava? Spune-i lui in fata ca daca nu impartiti la 2, nu mai esti de acord sa stai cu el. Certurile nu resolva nimic.
Nu inteleg de ce accepti o asemenea situatie,da bun il iubesti dar nu te ai gandit ca se mai gasesc optiuni,iubire se pare ca este doar din partea ta nu si din partea lui,iar tu te complaci in situatie de parca nu mai exista si alti barbati,daca s-a schimbat asa drastic in cateva luni inseamna de fapt ca asta este fata lui adevarata, gandeste te ce o sa patesti cu el o viata, omul asta s-a folosit de punctele tale slabe si anume iubirea ta fata de el actioneaza repede pana nu e prea tarziu, asa e ca iti va fi greu la inceput pentru ca il iubesti dar viata merge mai departe, parerea mea este sa pui punct pentru ca vei suferii astfel daca mai ramai cu el, decizia este numai a ta.
Daca ramaneti impreuna el nu se va schimba si tot delăsător va rămâne. Sa stai cu o asfel de persoana in certuri zilnice, nu merita, el nu te merită, meriți ceva mai bun.
Alegi. Ori toată viața așa, ori te muți înapoi de unde ai plecat, și suporți durerea despărțirii, care va trece.
Dacă rămâi, lui nu-i trece și așa vei trăi toată viața.
Așa că alegi.
Nu e normal sa te jignească, mai ales pe tema câștigului. El e bărbat, el cât câștiga? În plus tu ești studenta. Pentru ce sa suporți toate astea? Ești tanara, frumoasa, muncitoare, meriți un băiat bun. Asa m-am saturat de băieții ăștia din tara asta, care au pretenții atât de mari dar ei nu prea au ce oferi.
Te înțeleg foarte bine. Si eu am pățit cam la fel. Au trecut aproape 2 ani de relație si un an jumate de când locuim împreună. Ea nu făcea nimic în casă, si tot ea venea cu reproșuri. Am stat și am înghițit multe,am trecut cu vederea,in speranța că se va mai schimba,insa din păcate nu a fost așa. Ea a ajuns sa ma însele cu un alt băiat, apoi tot eu am fost cel care a iertat-o. Acum ne-am despărțit,nu mai locuim împreună. Si da,imi este greu pentru că am iubit-o si o iubesc încă... Însă cu timpul sper sa fie mai bine. Din păcate nu se poate o relație cu astfel de persoane. Stiu ca încerci să faci compromisuri,ceea ce este foarte bine. În orice relație trebuie să faci compromisuri însă nu doar tu,ci si el! Încearcă să ai o discuție mai serioasă cu el, sa ii spui ceea ce te deranjează, poate va încerca să se schimbe dacă tine cu adevărat la tine. Însă dacă nu... Din păcate nu vei avea un viitor cu acea persoană, chiar dacă o mai lălăi momentan si trece timpul, la un moment dat tot se va ajunge la despartire. Stiu ca e greu, stiu ca nu vrei asta, insa din păcate asta este singura soluție.
De aici in bine NU se vor mai schimba lucrurile. Ori accepti si taci ori iti dai doua palme, iti revii si iti vezi din viata ta. A doua varianta ar fi cea corecta.