| laviniabeluska11 a întrebat:

Sunt intr-o relație de un an de zile cu un barbat pe care îl iubesc extrem de mult. Intre noi e diferenta de 9 ani. Anul acesta am stat separat, dar el își dorea foarte mult sa ma mut la el. Când merg și dorm la el ma simt foarte bine și nu as mai pleca de lângă el și nu exista cearta. Simt ca îl iubesc și ca este omul lângă care vreau sa îmi petrec toată viața. Ar fi trebuit sa ma mut cu el luna ce urmează, dar nu cred ca sunt pregătită sa o fac. I-am explicat ce nu îmi convine. El sta cu chirie, iar în apartament locuiește și sora lui și mai vine și iubitul ei. As vrea sa am cu el o familie, nu și cu ea. A doua chestie este ca nu cred ca m-as descurca sa fac prin casa tot. El este pretențios și nu as vrea sa imi reproșeze ca nu am făcut ceva pentru ca m-ar durea. Am un program încărcat. Lucrez foarte mult și sunt și studenta. Lucrurile astea poate nu ar conta dacă mama mea m-ar încuraia, dar ea nu vrea în ruptul capului sa ma mut cu el pentru ca pentru ea e egal măritiș și nu e de acord. Marea parte a banilor ii fac eu dar îmi plătesc și chiria și nu îmi ajung. Ma mai ajuta și ei. Și mama îmi spune ca nu îmi mai da bani dacă ma mut la el... El a zis ca nu mai poate sa sufere din cauza ei și ca ma învinovățeste ca ii dau mereu crezare. Ce vin am eu? Ce sa fac mai mult? I-am explicat ca nu pot acum si sa mai aibă putina răbdare, dar a zis ca un an e suficient. Ce pot face?

7 răspunsuri:
| Freya1 a răspuns:

Are salar, tu ai salar de ce nu va luati o chirie doar voi doi si atunci nu mai aveti de ce sa va scoateti ochii?
Cat faceti atata aveti si lasati amandoi pretentiile deoparte.Mama ta va intelege in timp si te va sustine, doar ai grija si fi atenta daca alegerea pe care o faci e cea buna.

| sofisis a răspuns:

Propune-i sa va mutati in chirie singuri. Cat despre curatenie, te angajezi pe post de femeie de serviciu sau intr-o relatie? Ca nu pricep...

| Emma30555 a răspuns:

Daca te vei muta cu el chestia ca tu trebuie sa faci totul prin casa ar trebui sa ti iasa din cap. Din moment ce muncesti si veti munci amandoi v a trebui sa faceti impreuna treburile casei, si ar fi bine sa il inveti asa. El ar trebui sa te inteleaga in relatia cu mama ta, deoarece ea iti vrea binele chiar daca nu e de partea lui, cred ca mama ta considera ca esti prea tanara pentru o relatie serioasa, Daca nu va permiteti amandoi chirie sa va luati singuri ceva, iar v a trebui sa inteleaga, conteaza si partea financiara. Rezolvarea asta ar fi, sa va luati o chirie in care sa stati singuri

| NietzscheFrumosSiDesteptSunt a răspuns:

Inteleg ca femeile faceau totul prin casa pe vremea cand nu aveau drepturi. Dar acum ai aceleasi drepturi ca el.
Daca tu esti ocupata si suferinda, el de ce sa nu puna mana sa te ajute?
Daca iti reproseaza ca nu faci tu totul in casa, mai bine da-i jet si gaseste-ti pe altul.

| Necunoscut112 a răspuns:

Tu stai cu chirie, el stă cu chirie... De ce nu va luaţi o garsonieră în chirie împreună?

| acsva a răspuns:

Dacă te iubește măcar 50% din cât pare că îl iubești tu, fii sigură că va fi capabil să aștepte și să înțeleagă. Spune i că vrei intimitate și că nu vrei nici să te detașezi de părinții tăi, pentru că, cine ar vrea asta? O familie avem până la urmă, și îți vor binele, să stai cu un bărbat în casă te ar distrage foarte mult de la activitățile pe care le ai acum, și mai ales de la învățat, pentru că ai spus că ești studentă. Așa că, nu te mai stresa și lasă totul să vină de la sine, și nu accepta să te constrângă. Dacă nu e capabil să te înțeleagă acum, nu i alesul, e "plină balta", nu? happy Sper să se rezolve, să fii fericită și multă sănătate!
P.S. Dacă nu e capabil să se descurce acum cu situația, cu altele mai grave, nici atât, nu va putea!

| Draghici_Mariana_1972 a răspuns:

Draga mea, dupa parerea mea, tu singura esti in masura sa decizi, daca il iubesti atat de mult pe acest barbat, incat sa nu mai conteze: viata ta personala de femeie, parintii tai si opiniile lor, ceea ce cred prietenii tai sau oricine altcineva! Ia o foaie de hartie pe care o imparti cu o linie pe verticala in doua si pe ea srii toate lucrurile pozitive si respectiv cele negative legate de acest om, iti asumi tot ceea ce reprezinta el pentru tine si verifici in acest fel daca intruneste multe p; usuri in viata ta sau, din contra, iti creeaza aceasta relatie mai mult discutii si determina relatii proste cu cei din jurul tau care te iubesc! Parintele poate se supara azi pe tine, dar totusi ramai copilul lui vesnic, e mica probabilitatea sa-ti doresca raul, pe de alta parte tu ai putea sa ii dovedesti ca se inseala vis-a vis de iubitul tau? dar daca totusi are dreptate sa aiba indoieli?! Nimeni nu iti poate da solutia ideala, priveste cu discernamant in sufletul tau si vei afla ce anume te face fericita!?