Buna scumpo. Am sa iti dau un exemplu din propria-mi experienta: si eu sunt in situatia ta, iubitul meu urmeaza sa plece in luna ianuarie. Avem o relatie de ceva timp..si timpul mi-a demonstrat ca atunci cand iubesti cu adevarat,omul se intoarce la ceea ce il face fericit. Daca baiatul chiar tine la tine,iti spun garantat ca nu va calca pe becuri si ca isi va continua relatia alaturi de tine. Banuiesc ca nu pleaca ca sa se distreze,banuiesc ca pleaca pentru bani. Sincera sa fiu, si eu as fi la fel ca si tine, as sta cu dor si mi-as face griji. Dar merg pe premiza ca daca chiar ma iubeste, plecarea lui imi poate demonstra acest lucru. Daca doi oameni sunt meniti sa fie impreuna, vor fi impreuna orice ar fi! Distanta nu rupe iubirea..infidelitatea o face.
Frumos spus, mersi de incurajare!
Nu ai pentru ce. Sper sa auzim numai de bine.
Cam greu sa mearga acaeasta relatie.Pentru ca el pleaca mereu.Si nu stii ce face el pe acolo.Parerea mea este sa iti gasesti pe cineva cu care te intalnesti zilnic.Sau aproape zilnic.Asa va puteti cunoaste cel mai bine reciproc.
Stiu.Si e si din alt oras, iar cand vine acasa merge acolo, abia apoi vine la mine.Dar e un barbat deosebit, are multe calitati si ma face sa ma simt bine cand sunt cu el.Chiar nu stiu ce sa fac, imi e teama sa nu dau cu piciorul in ceva ce m-ar face fericita, dar nici sa stau sa sufar aici, iar el e barbat, numai el stie ce face dincolo.Greu.
Deci intai merge acasa, sa inteleg.Asta e bine.Inseamna ca isi iubeste parintii.
Clar ca merge acasa, acolo ii sunt lucrurile, iar apoi vine la mine.
Imi pare rau dar cruda realitate a relatiilor la distanta este ca el, acolo unde va merge isi va putea face de cap si cu 100 de femei tu NU vei afla niciodata, in timpul in care el iti scrie pe fb ca e la lucru, in timpul ala poate o fata ii face sex oral tu NU ai de unde afla ce face el, esti tanara esti la varsta la care trebuie sa strabati cat mai multe cearsafuri nu sa stai dupa iubi, urgent despartete de el
Daca esti de putin timp slabe sanse sa reziste ceva intre voi doi, lasate purtata de ratiune
Cred că știi și tu că ai acolo toate elementele unei relații 'fericite'.
E decizia ta dacă gândești, sau le asculți pe tipele astea virgine care cred că iubirea e roz și învinge tot.
Inteleg ca ai doua optiuni:
1. Continui cu el si vei fi singura, el prin strainatate nu cred ca o sa stea prea cuminte...
2. Il lasi si tine de tine sa iti faci o viata frumoasa
De ce alegi singuratatea in defavoarea fericirii?
Nu stiu de ce. Pur si simplu pentru ca e un barbat care ma face sa ma simt bine si are un sarm al lui.El merge acolo la munca, eu aici raman la facultate, iar daca el face ceva ce nu trebuie acolo eu nu voi sti si nu voi fi afectata, nu?
Halele maica sfanta esti studenta? urgent sterge orice contact cu baiatul asta pana nu chem HINGHIERII SI POLITIA pe capul lui! traiesti cea mai dulce perioada a unui om si tu ti-o irosesti pe ala, nu nu nu urgent rupe orice legatura cu el si traiesteti viata de studenta, strabate cat mai multe ecarsafuri, iesi cu fetele, invata pentru examene chefuri in camin...relatii sunt pe toate gardurile, azi sunt maine, nu dar studentia o traiesti odata in viata si e oacat sa iti bati joc de ea. inca odata daca nu vrei sa pun politia si hinghierii pe el rupe relatia
Ce tare esti!
Da, nu vei stii sigur... dar ce te faci cand apare indoiala?
Acum ca stii cum este cand te simti bine, nu ar fi minunat daca ai gasi unul care sa te faca sa tresari de fericire, aici... langa tine?
Nu sa vina odata la cateva luni ca vaporul si sa plece lasand lacrimi in urma...
Si noi de unde sa stim daca vei fi sau nu fericita cu el? Tu ai nevoie de sfaturile unei vrajitoare care poate vedea viitorul si nu al unor oameni de bun simt care pot trage concluzii folosind logica.
Ia zi, daca folosesti logica, la ce concluzie ajungi?
La concluzia ca tu nu ai folosit-o niciodata. Pentru ca intrebarea ta e cretina. Nestiind sa folosesti logica, te vei intreba de ce spun ca intrebarea ta e cretina si vei crede ca am ceva cu tine. Iti voi spune pentru ca stiu ca nu iti vei da seama singura pentru ca... logica. Intrebarea ta e cretina pentru ca logica poate fi aplicata doar atunci cand stii datele unei probleme. Prin urmare, in lipsa unor informatii despre tipul relatiei dintre voi doi, despre tipologia psihologica a partenerilor, despre felul vostru de a fi si a vedea lucrurile, despre evenimente care v-au conturat relatia si despre nivelul de incredere si atractie dintre voi e cel putin stupid sa intrebi daca noi credem daca ar fi ok sau nu sa continuati relatia. Pentru ca nu avem pe ce sa ne bazam argumentele si nici concluzia. In schimb, pentru concluzia ca intrebarea ta e cretina avem o gramada de argumente si astfel o putem emite fara probleme.
Nu vei primi niciun sfat care sa se aplice la relatia voastra. Toti cei care iti dau sfaturi se raporteaza la propriile relatii, propria perceptie si propriul fel de a fi dar asta nu inseamna ca are vreo aplicabilitate in relatia ta. Ei iti spun ce ar face sau ce au facut, dar tu nu esti ei iar partenerul tau nu este ca si partenerii lor. Daca dai cu banul sau daca asculti vreun sfat, in astfel de conditii, e exact acelasi lucru.
Sarbatori fericite!
Daca îl placi nu renunta! Stiu ca o relatie la distanta e dificila, dar nu imposibila! (mai ales daca chiar il placi) In plus, daca el ti-a spus ca se întoarce, pana la urma este o perioada limitata de timp. Oricum, este alegerea ta.
In legatura cu implicarea emotionala, este normal sa ai o simpatie pentru el, sa il placi, însă mai ales fiind la început ar fi bine sa nu te implici emotional atât de mult. Sa ii arati afectiune bineinteles însă sa nu fii ceva de genul "Nu mai pot fără el". In cazul in care alegi sa continui relatia, sa fii mereu constienta de riscurile relatiei la distanta si sa fii mereu pregătită si pentru un esec. Însă asta sa nu te determine sa nu mai vorbesti cu el sau sa stai toata ziua îngrijorată ca relatia va esua. Tot ce trebuie sa faci este sa păstrezi un echilibru
Iubeste un tip care este langa tine, care nu pleaca niciodata de langa tine, care tine foarte mult la tine...Iti zic sa il lasi pe asta si sa iei alt iubit care nu pleaca si sta mereu la greu langa tine! Funda?
Bună CityOfSatan!
Ce situație urâtă... nu cred că băieții sunt de încredere, am ajuns să cred că majoritatea sunt la fel, dar asta e doar părerea mea.
Condusă de rațiune probabil te-ai despărți de el. Eu zic să lași și inimă "la cârmă"... vezi ce iese, presupun că ești tânără și mai ai timp de relații. :3
Toate cele bune!
Fa ce simti tu ca e mai bine, daca stii ca poti sa rezisti intr-o relatie la distanta ramai cu el, nu-mai ca gelozia este un dezavantaj.