Buna,nu stiu cat de mult ar merita prietenia ta; nu s-a gandit la tine cand s-a bagat cu prietena ta,nu cred ca te merita nici el dar nici ea, pur si simplu te-au tradat, nu e frumos.Un prieten adevarat nu ar face asa ceva niciodata.CAt a fost cu ea,a uitat de prietenia voastra,acum ca s-au despartit regreta...
Intr-un fel nah,eu zic sa te mai gandesti,daca ar fi sa luam altfel lucrurile as putea spune ca fiecare merita o sansa,dar sa fim sinceri,daca ti-a facut una ca asta inseamna ca nu poti avea incredere in el si nici nu poti fi ca inainte cu el.E alegerea ta,oricum,gandeste-te bine, sa nu suferi din cauza lui, daca iti va mai face faze din astea nu iti va pica bine.
Astfel de oameni nu merita prietenia ta. Tu erai pentru ea un fel de rezerva.
Trebuia sa-i rupi capu`(adica sa-si ia putina bataie, nu sa il rupi la propiu ], si dupa aia sa asculti scuzele.
Dupa puteti s va impacati dar sa nu mai ai incredere in el
Nu ierta frate. Gandeste`te la 2 lucruri :
1. Ea nu tinea la tine altfel nu te lasa pentru ratatu ala.
2. El nu iti era prieten adevarat odata ce te-a tradat pentru o fata . acea fata fiind iubita ta.
Deci nu`i ierta, aluia rupe`i capu
Stiu ca-ti va fi greu dar eu cred ca ar trebui sa-ti ierti prietenul.E bine sa ai un amic in preajma la nevoie, insa fata... daca te iubea n-ar fi trebuit sa faca asta.Ei bine eu sunt fata si n-as crede ca as mai avea o sansa dupa o intamplare ca asta.Ei bine...e decizia ta.Eu am incercat sa te ajut.
Sper ca dupa toata asta tu sa te simti in regula. SUCCES!