anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sunt intr-o situatie cam delicata.Prietenul meu cel mai bun mi-a furat prietena.Acum cei doi s-au despartit iar el imi cere iertare si zice ca ar face orice sa ne impacam, iar ea parca ar vrea sa se intoarca la mine. Ce sa fac? Sa-i iert? Voi ce ati face? Multumesc.

Răspuns Câştigător
| monyk a răspuns:

Buna,nu stiu cat de mult ar merita prietenia ta; nu s-a gandit la tine cand s-a bagat cu prietena ta,nu cred ca te merita nici el dar nici ea, pur si simplu te-au tradat, nu e frumos.Un prieten adevarat nu ar face asa ceva niciodata.CAt a fost cu ea,a uitat de prietenia voastra,acum ca s-au despartit regreta...
Intr-un fel nah,eu zic sa te mai gandesti,daca ar fi sa luam altfel lucrurile as putea spune ca fiecare merita o sansa,dar sa fim sinceri,daca ti-a facut una ca asta inseamna ca nu poti avea incredere in el si nici nu poti fi ca inainte cu el.E alegerea ta,oricum,gandeste-te bine, sa nu suferi din cauza lui, daca iti va mai face faze din astea nu iti va pica bine.

6 răspunsuri:
| Anca a răspuns:

NU! In nici un caz nu-i ierta!

| SpecialGirl a răspuns:

Astfel de oameni nu merita prietenia ta. Tu erai pentru ea un fel de rezerva.

| Buttercup30 a răspuns:

Trebuia sa-i rupi capu`(adica sa-si ia putina bataie, nu sa il rupi la propiu laughing], si dupa aia sa asculti scuzele.
Dupa puteti s va impacati dar sa nu mai ai incredere in el

| unknownboy a răspuns:

Nu ierta frate. Gandeste`te la 2 lucruri :
1. Ea nu tinea la tine altfel nu te lasa pentru ratatu ala.
2. El nu iti era prieten adevarat odata ce te-a tradat pentru o fata happy. acea fata fiind iubita ta.
Deci nu`i ierta, aluia rupe`i capu happy

| MariusUCV a răspuns:

Daca as fi in locul tau nu i-as putea ierta.

| PurpleHeart a răspuns:

Stiu ca-ti va fi greu dar eu cred ca ar trebui sa-ti ierti prietenul.E bine sa ai un amic in preajma la nevoie, insa fata... daca te iubea n-ar fi trebuit sa faca asta.Ei bine eu sunt fata si n-as crede ca as mai avea o sansa dupa o intamplare ca asta.Ei bine...e decizia ta.Eu am incercat sa te ajut.
Sper ca dupa toata asta tu sa te simti in regula. SUCCES!