| bebixocolorat a întrebat:

sunt intr-o situatie cam dificila am de ales intre 2 baieti. Cu unul dintre ei sunt intr-o relatie de 2 ani, dar nu prea merge bine deloc, ne certam des, nu stie sa se comporte cu mine, dar in schimb ma iubeste(si eu pe el). Am iesit de curand cu alt baiat si e perfect, ma inteleg super cu el, dar totusi il iubesc pe iubitu meu. Pe cine sa aleg?

Răspuns Câştigător
| Spufff :x a răspuns:

De ce sa-ti fie frica mai? gandeste`te putin la tine. lasa restul persoanelor la o parte. Crezi ca in viata trebuie sa-i pui in fata pe cei dragi? Nimeni nu te iubeste, nu te ajuta. mai mult decat PERSOANA TA.love struck.fii increzatoare.nu ai sa ramai nemaritata love strucklove struck.

9 răspunsuri:
| Dominicc a răspuns:

Bine. sa zicem ca prin absurd renunti la acualul cu care te certi totusi. dar te iubeste si il iubesti.

sa stii ca uneori noi ca baietii cand mai reactionam ca niste sariti si dementii. cu gura. deseori este ppt ca nu vrem sa va pierdem sau avem un fel ciudat de a arata ca va iubim si nu vrem sa fiti luate. dar deseori se intelege ca doar ne distaniem.

deci daca renunti la actualul si te bagi cu ala. daca dupa ceva timp devine si el la fel? sa va certati din diferite motive si tot asa? ajungi de unde ai plecat!

mai bine l'ai lasa ca amic si nu te; ai mai incyrca cu el, apoi ar avea motive pr tau actual de cearta, ca daca ar afla de a 3 persoana. apoi te miri de unde e cearta.
mai bine ai ramane la actualul si ati vorbi deschis despre chestile care te deranjaza. spune-i ca certurile va distantiaza si ca nu ajuta. Nici el nu ar suposrta sa te certi cu el la fel si ori se potoleste ori va vedeti fiecare de viata lui! scurt.

De ce nu incerci ceva nou?:-s

POate azi te.ai certat cu el love struck dar poate maine va impacati si totul va fi la fel love struck.nu e pacat sa pierzi iubirea pentru. o cearta? Amintiti.va de voi cum va iubeati si alta data love struck.

| myworldis5784 a răspuns:

Evident ca TU singura il alegi pe iubitul tau!

| chucky_8545 a răspuns:

Pai vorbeste cu actualul iubit, si explica-i ca daca nu invata sa se comporte ca lumea, poate sa-si ia gandul de la tine, pentru ca tu asta nu o consideri o relatie. Da-i de inteles ca deja ai ceva dubii...Si nu stiu cum se face ca el te iubeste, dar se poarta urat si numa'va certati.
Si gandeste-te bine, analizeaza situatia, cu, care crezi ca te-ai intelege mai bine s. ahappyhappy
Si daca esti ca mine, o persoana care se entuziasmeaza mai repede, vezi sa nu faci confuzie cu "al 2lea". poti sa te inseli foarte mult, crezand incepe sa-ti placa de el, si el sa iti fie doar un prieten bun...

| Yruu a răspuns:

Vorbeste cu iubitul tau. spune`i ce te deranjeaza si ca ti-ai dori sa se schimbe.am avut si eu o problema de genu asta sh am renuntat la iubitu meu pentru altul a fost mai bine decat sa raman cu el.Si pe mine ma deranja cum se comporta dar a aparut un alt baiat cu care ma intelegeam bine si am ramas cu celalalt baiat si lu asta i-am dat papucii

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Clar ca ar fi mai bine sa-l alegi pe iubitul tau, deoarece il iubesti, iar ala nou cine stie poate el nu are de gind sa-ti fie un boyfriend. Dar alegerea iti apartine. Asculta-ti inima! Bafta!

| bebixocolorat explică:

Pai deja stie ca nu imi place comportamentu lui, dar nu face nimic. Promite, dar a 2a zi se face ca uita

| bebixocolorat explică:

Mie cam frica