| ChocolateHeart a întrebat:

.sunt intr-o situatie destul de dificila! Imi place de fostul meu prieten si tin la el..nu stiu daca si el ma place! As vrea sa ii spun dar ma gandesc ca daca vrea sa fim impreuna nu voi putea accepta din mai multe motive.1.Pentru ca parintii mei nu ar fi de acord sa am un prieten .2.Nu am avut niciodata un prieten si am o anumita teama ..de o eventuala relatie si 3.Incepe scoala si nu ne putem vedea in fiecare zi.In fiecare zi ma gandesc la el..si nu pot vorbi foarte des cu el..nu stiu ce sa fac ..ma simt foarte trista si singurasadam nevoie de ajutorul vostru:*va multumesc. Ofer

Răspuns Câştigător
| titi14 a răspuns:

Buna daca iti place cu adevar de el ar trebui sa incerci totusi sa fii cu el pentru ca nu ai ce pierde decat sa stai trista mai bine incerci.In primul rand treuie sa iti convingi parintii ca este un baiat bun care invata bine si care te protejeaza.In al doilea rand nu conteaza niciodata daca nu ai mai fost cu nimeni trebuie sa incerci pentru ca daca nu incerci atunci cand o vei face nu?
Apoi pai de scoala ce sa zic intai trebuie sa inveti cat de bine poti tu apoi te poti intalni o ora doua dupa scoala cu el iar daca inveti si bine crede-ma ca parintii tai nu au cum sa fie de acord.Trebuie sa il preziniti parintilor tai sa se convinga si ei ca este un baiat bun.Si sa stii ca nu este nevoie sa te vezi in fiecare zi cu el e de ajuns de 3-4 ori pe saptamana nu crezi? Daca este un baiat cu adevarat bun iti va fi loial si mereu apoape si la bune si la rele si iti va intelege problemele.Credema ce iti zic si prietena mea a cam patit la fel ca tine dar a mers bine si inca sunt cu ea in pls tu cati ani ai?

| ChocolateHeart explică (pentru titi14):

14happy.da dar nu cred ca il pot prezenta parintilor.vor zice ca sunt mica pentru baieti plus ca trec a8a si voi avea un program incarcat.

| titi14 a răspuns (pentru ChocolateHeart):

Eu am tot 14 iubita mea tot 14 are eu trec intra 9 ea inta 8 si desi suntem destul de departe unul de celalalt avem timp sa ne vedem.Eu merg pe premiza ca daca chiar tii la o persoana faci orice sa te vezi cu ea.Eu de exemplu am fost obligat sa fac tot ce au zis parintii sa ma pot vedea cu ea dar asa am facut si sunt foarte fericit.Sau daca nu incearca sa nu il prezinti parintilor tine o relatie secreta fata de ceilalti.Ce parere ai?

Da..asa as vrea sa fac! Dar cred ca renunt sincerlaughingca dupa daca ma ocup cu baietii..mai uit de scoala si nu vreau.Mai bine las pentru vara viitoare. Oricum mersi mult:*

Poate ai dreptate sa stii eu oricum tiam vrut si iti vreau binele

Daca vrei putem vorbi pe mess.lasa-mi id-ul tau daca vreihappy

Da uite id-ul meu titiborceaTB

9 răspunsuri:
| Crytek6 a răspuns:

Ai putea sa incercati sa va faceti prieteni cu beneficii... adica DOAR SEX! fara alte sentimente

| titi14 a răspuns (pentru Crytek6):

ProHacker fara suparare noi suntem oameni normali.Nu suntem obsedati doar de sex.Asa ca nu avem nevoie de astfel de prieteni.Sau poate da? Sincer nu stiu ce sa cred!

| ChocolateHeart explică (pentru Crytek6):

Nu ma intereseaza sexul pentru informatia tawinking