| Capsunica_9275 a întrebat:

sunt intr-o situatie jenanta, dar am nevoie de un pic ajutor, am mai putin de 14 ani si am o mica problema.In fine problema mea e ca mie putin frica sa nu fiu insarcinata, faza e ca eu nu am avut nici un contact sexual dar tot mi-e frica deoarece eu acasa am o mica cada in care ne spalam pe zonele intime si na eu m-am grabit si nu am mai desinfectato si m-am spalat na stiti voi, jos si na acolo in cada aia se mai spala si bunicul meu de obicei tot acolo, oare este posibil adica sa fiu insarcinata mie mie putin fricasad. Am nevoie de sfaturi, multumesc frumoshappy

17 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu,nu este.
Pff, ce intrebare! Intra pe net si imformeaza-te.

| Lummy a răspuns:

Daca nu ai avut niciun contact, nu ai cum sa fii insarcinata.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu ai cum. Nici daca faci baie in sperma nu poti.

Spermatozoizii aia nu au picioruse sa se deplaseze in vaginul tau si sa se poata instala o sarcina. Daca ar fi asa, nu ar trebui nici sa inotam in strand, ca am ramane toate gravide.

| turquoise97 a răspuns:

Tu ori ai glume proaste in program ori esti batuta-n cap. thinking Draga mea n-are cum.winking. Doamne. n-am mai auzit asa cevalaughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai.daca spui ca nu ai avut nici un contact sexual, nu trebuie sa-ti fie frica happy vorbeste cu parintii tai si spune`le de ceea ce tie frica si ei o sa te duca la un medic si o sa-ti faca un control si o sa afle adevarul...si daca esti insarcinata, desi sunt slabe sansele sa fiiwinking, o sa vada ca esti virgina si nu o sa ai probleme cu ei pentru ca nu ai facut prostii :p e cam banal cazul asta :-) nu cred ca este posibil sa ramai insarcinata din asemenea lucruri laughing sper ca ti-am fost de folos :*

| JohnnyBi a răspuns:

Invata sa scrii corest "dezinfectat-o", "mi-e frica", "mica cada". ca fapt divers, bunicul tau daca mai poate sa foloseasca functia erectila a glandului (dupa o varsta barbatii nu mai pot) si si-a dat drumul (nu la pipi) in cada aia ai cea mai mica sansa sa ramai, dar e mult mai probabil sa castigi la loto de 4 ori consecutiv.

| anaservic a răspuns:

Stai linistita scumpo ca nu ai cum sa fi. ca sa ramai insarcinata trebuie sa ai unul sau mai multe contacte sexuale, in care baiatul sa ejaculeze in tine. >big grin

| alylove15 a răspuns:

Nu ai cum sa fi insarcinata, ramai insarcinata doar in urma unui contact sexual.

Abh
| Abh a răspuns:

Nu ai cum sa ramai insarcinata doar fiindca ai facut baie dupa un barbat.

| yomisam a răspuns:

Crezi ca bunicul tau mai e capabil de ceva laughing

| ISaidHelloToMe a răspuns:

Cada aia mica se numeste bideu, fai!

| LoL a răspuns:

Pai asteapta noua luni si dupa aia sa ne spui...

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Este absolut imposibil sa fii insarcinata.

| AnemonaP a răspuns:

Si eu cand eram mai mica, chiar daca nu am facut nimic, imi era frica sa nu fiu insarcinata pe la 10-11 ani rolling on the floor, dar am scapat happy, gandeste pozitiv big grin

| cristina_2606 a răspuns:

Am vazut si eu la stiri un caz asemanator.dar in cazul fetei era taicaso care isi facuse baie inainte, iar fata a ramas insarcinata.Totusi bunicul tau nu cred ca mai e capabil de asa ceva.eu zic sa te duci la un ginecolog sa aflii adevarul...

| Laura a răspuns:

rolling on the floorrolling on the floor Ești genială!

| opium a răspuns:

Da,esti insarcinata cu bunicul tau.Copilul ii va fi bunicului tau fiu si stranepot, iar tie fiu si unchi.
Trist ma copii!