Tu ori ai glume proaste in program ori esti batuta-n cap. Draga mea n-are cum.. Doamne. n-am mai auzit asa ceva
Pai.daca spui ca nu ai avut nici un contact sexual, nu trebuie sa-ti fie frica vorbeste cu parintii tai si spune`le de ceea ce tie frica si ei o sa te duca la un medic si o sa-ti faca un control si o sa afle adevarul...si daca esti insarcinata, desi sunt slabe sansele sa fii, o sa vada ca esti virgina si nu o sa ai probleme cu ei pentru ca nu ai facut prostii :p e cam banal cazul asta :-) nu cred ca este posibil sa ramai insarcinata din asemenea lucruri sper ca ti-am fost de folos :*
Invata sa scrii corest "dezinfectat-o", "mi-e frica", "mica cada". ca fapt divers, bunicul tau daca mai poate sa foloseasca functia erectila a glandului (dupa o varsta barbatii nu mai pot) si si-a dat drumul (nu la pipi) in cada aia ai cea mai mica sansa sa ramai, dar e mult mai probabil sa castigi la loto de 4 ori consecutiv.
Stai linistita scumpo ca nu ai cum sa fi. ca sa ramai insarcinata trebuie sa ai unul sau mai multe contacte sexuale, in care baiatul sa ejaculeze in tine. >
Nu ai cum sa fi insarcinata, ramai insarcinata doar in urma unui contact sexual.
Si eu cand eram mai mica, chiar daca nu am facut nimic, imi era frica sa nu fiu insarcinata pe la 10-11 ani , dar am scapat , gandeste pozitiv
Am vazut si eu la stiri un caz asemanator.dar in cazul fetei era taicaso care isi facuse baie inainte, iar fata a ramas insarcinata.Totusi bunicul tau nu cred ca mai e capabil de asa ceva.eu zic sa te duci la un ginecolog sa aflii adevarul...
Da,esti insarcinata cu bunicul tau.Copilul ii va fi bunicului tau fiu si stranepot, iar tie fiu si unchi.
Trist ma copii!
beausingurlamasamea întreabă: