| Cherolle18 a întrebat:

Buna sunt intr-o situatie mai delicata. Sunt cu un baiat mai mare ca mine cu 2 ani la care tin enorm as renunta pentru el si la mama si la tata atat de mult tin la el. Dar mama nu il accepta cand am vrut sa il prezint a zis ca nu si cand am ajuns acasa a zis ca vrea sa vb cu el sa-i zica sa ma lase in pace dar eu nu vreau lucrul asta ca il iubesc si vreau sa raman cu el spuneti-mi ce sa fac sami urmez inima sau sa fac cum ma indruma mama ofer FUNDA :*

Răspuns Câştigător
| Ofiintă a răspuns:

Bună,
Is your choice!
Găndeşte-te doar, cum ar fi dacă ai renunţa la el, doar de dragul mamei tale şi pe urmă sa conştientizezi ce greşeala mare ai făcut.
Dacă şi el te iubeste ascultă-ţi inima, mama ta va accepta mai târziu pentru că nu va avea de ales!

3 răspunsuri:
| Dubluve a răspuns:

Acuma depinde si de cati ani ai pentru daca ai sub 18 ani nu e bine sa renunti la parinti tai deoarece nu stii ce se va intampla peste 1-2 ani.s-ar putea sa te desparti de el si sa nu ai unde sa stai...momentan zic ca e bine sa discuti cu mama ta, sa reusesti s-o convingi daca tii asa mult la el.dar(pentru ca intotdeauna exista un "dar") asigura-te ca si el te iubeste si ca nu vrea sa-si bata joc de tine..Succes si ai grija de tine:*

| schmoll a răspuns:

Ceau,daca esti minora problema ta este mai dificila ca nu ai cum sa iti asiguri traiul daca vei fugii cu el, incearca sa comunici cu parinti, sa i faci sa vada ca tu chiar il iubesti si este inspre fericirea ta..nu poti sa reusesti daca nu iti deschizi sufletulhappyTrebuia sa traiesti viata ta nu a altora. sper ca te-am ajutat putinhappysi iti urez bafta si succes si sa fii fericita..si nu uita daca crezi ca o poti face ai dreptate, daca crezi ca nu o poti face ai dreptate

| WarriorInReserve a răspuns:

Ai probleme grave fetiţo dacă ai ajuns să spui asta despre părinţii tăi.