In viata nu ne este dat mai mult decat putem duce. te inteleg, esti un om ca oricare dintre noi care trece prin momente mai mult sau mai putin dorite in viata, dar de ce sa renunti asa usor? Nu te lasa debusolata de dezamagirile in dragoste. Gandeste-te ca sunt alte persoane care o duc mai rau decat tine : familii destramate, decesul persoanei iubite. Banuiesc ca si tu ai o familie, ai oameni care tin la tine. De ce sa recurgi la asemenea gest? Tu nu ai suferi enorm daca o persoana draga tie s-ar sinucide? Te rog nu face asta, gandeste-te mai bine, nu te lasa eclipsata de problemele in dragoste. Vei gasi pana la urma fata potrivita pentru tine. Observ ca esti o fata isteata, te exprimi frumos si fluent. Intr-adevar situatia ta este delicata intr-o societate ca asta in care traim dar nimeni nu e mai presus de tine si nu trebuie sa iti pese de parerile celor din jur. Gandeste-te ca o greseala, o dezamagire, o cearta mai poate fi remediata... dar moartea...nu are cale de intoarcere. Esti deosebita, te rog nu te lasa infranta de obstacolele vietii.
Sant multe raspunsuri pe aici si habar nu am daca o sal citesti si pe al meu.
Raspunsul meu o sa fie dur; asa ca e decizia a ta sa faci vrei.
1. ori treci la fapte
2.calugarestete (asta e cea mai buna idee) si spun ca e buna pentru ca am avut un prieten care a trecut prin aceste faze indentice ca ale tale, si acum se bucura de viata, ajuta oameni, ingeneral copii fara parinti...
Ti-am citit povestea si vreau sa-ti spun ca m-a lasat cu gura cascata si mi-am data seama cit de tare dragostea distruge omul, eu singura sunt in depresie de acum 2 luni si nu imi pot reveni am iubit si cred ca inca iubesc persoana care m-a facut si m-a adus in starea in care ma afluma simt singura si parca totul nu mai conteaza pentru mine, sunt departe de casa da familie el era unicul meu sprijin si persoana cu care sa discut sa ma pling sa a inteleaga si m-a lasat, cu toate ca as vrea sa ma culc si sa nu ma mai trezesc incerc sa imi bag in minte ca nimeni nu merita lacrimile mele cu atit mai mult viata, cu toate ca nu am familia mea aproate ii iubesc si nu le pot face asa ceva, ma lupt cu gindul ca toate ce se fac se fac spre binele nostru ca din orice intimplare trebuie ca sa ne invatam cite ceva ca data viitoare sa nu mai facem aceleasi greseli, te inteleg perfect insa luinduti viata in urma ta vei lasa numai tristete celor care te iubesc si teaau crescut crede-ma va veni si ziua cind ai sa intilnesti persoana pe care ai sa o iubesti si o sa te iubeasca si o sa fiti nedespartit pe vecie, asa ca capul sus si nu uita TOT CE SE FACE SE FACE SPRE BINELE NOSTRU cu toate ca poate de la nceput sau la moment ne pare ca nu mai ai nici o cale de iesire...
As vrea sa ne mai dai detalii despre cum au descurc lucrurile in continuare.
Te inteleg foarte bine, aceleasi intrebari mi le pun si eu demult...Desi cu sinuciderea nu mas grabi, incearca sa nu mai stai fixata pe ideea de a fi cu cineva.Incearca sa vezi plusurile in singuratate(sunt si aicea). Pina la urma te vei obisnui sa fii singura si vei putea in sfarsit sa te bucuri de ce ofera viata, dar nu de ceea ce tie iti pare ca ar trebui sa-ti ofere si nu-ti da.
Nu n-are nici un sens de ce sa te sinucizi? de ce sa te lasi asa usor? ai fost marea ei bataie de joc ia totul de la inceput. te grabesti ia-o incet persoana iubita sti doar tu in adancul sufletului deschidete si spune : eu iubesc aceasta persoana este cineva dar nu vrei sa recunosti nu poti renunta la ce ai mai bun la viata ta familia ta e tot ce ai fi aproape de ei.
E una dintre cele mai triste povesti pe care le-am auzitSper ca ai trecut peste si ca esti bine.
A trecut un pic mai mult de un an de cand am postat problema mea. acum rad atunci nu radeam. e bine ca acum rad. am avut vreo 3 4 relatii de atunci si am stiut ce sa fac sa nu ajung in situatia in care sa vreau iar sa ma sinucid. acum sunt indragostita. sunt fericita, m-am autoeducat si stiu sigur ca niciodata nu o sa imi mai treaca prin cap ganduri sinucigase.
Viata nu e facuta ca sa traiesti doar cand vrei tu ci ea te pregateste pentru viata vesnica. dumnezeu iti da bune rele si cate odata multe rele dar asta e doar pentru a vedea ce poti tu si mai tarziu el iti va da ce meriti.
Dar crezi ca viata fara cineva alaturi nu isi are rostul?
Din tot ce am citit reiese doar ca tu ai vrut sa fi batjocorita in halul acesta de o copila cu 4 ani mai mica.
Te lasi influentata si fraierita de cei din jur, de ce? Nu inteleg de ce.
Totul vine la timp pentru cel ce stie sa astepte, de ce nu iti vezi de lucru..Si iti faci planuri de viitor?
Te-ai chiar putea muta intr-un alt oras pentru a incepe ceva nou,si pentru a iti da seama de mai multe.
Bucurate ca te-ai nascut sanatoasa,fara o mana, un picior, in scaun cu rotile!
Viata ti-e data, o creezi cum poti mai bine. Daca vrei, dar trebuie sa lupti pentru ati indeplini visele..Ca nimeni nu iti va arunca din ceruri o vila, un bmv si orice altceva iti doresti.
Mai bine iti iei un catel, acela nu isi va bate joc de tine niciodata!
Sa ajungi sa te sinucizi, poate ai nevoie sa vorbesti cu un psiholog..Viata merita traita si stiu ca e greu, am trecut prin multe si voi mai trece..Si nu m-am asteptat si nici nu ma voi ajuta sa vina cineva sa ma impinga de la spate, poate mai mult ma va incurca!
Iti voi lasa un mesaj privat
Da! te înţeleg, chiar dacă suntem în 2013, iar când ai scris tu era 2010.
Mi-au dat lacrimile, şi m-ai impresionat! sper că acum eşti bine...