Depinde doar de tine daca "te strici" sau nu. Poti sa incerci sa vorbesti cu el, dar nu accepta absolut nimic din ce nu ti se pare ok. Nu zic sa nu iesi cu el, cu prietenii lui, dar asta nu inseamna sa incepi sa bei/fumezi/dansezi pe mese. Incearca sa-l cunosti, nu poti judeca omul de la distanta si daca nu o faci, vei ramane cu intrebari sau regrete. Ce se intampla dupa aceea tine de tine.
Buna!
Pai, nu cred ca ar fi genul meu. Nu pot sa ma pun in locul tau pentru ca nu cunosc exact toata situatia. Dar vad ca tu il placi si iti doresti sa fie ceva mai mult intre voi. Daca nu iti plac prietenii lui, ii spui ca ai vrea sa iesi doar cu el. Poti sa ii dai o sansa.
Uite, daca tie ti se pare ca-i simpatic, nu vad de ce nu l-ai cunoaste mai bine. Ai auzit numai zvonuri despre el, dar nu l-ai cunoscut in adevaratul sens al cuvantului, nu ai avut vreodata o discutie amicala cu el incat sa-ti poti da seama cum este cu adevarat. Sa stii ca aparentele pot insela. Chit ca e "baiat de cartier", poate e un tip de treaba, de altfel, ti s-a si spus acest lucru. Tu zici ca esti fata cuminte care-si vede de treaba si esti atrasa de un cocalar? Pai asta mi se pare putin ciudat, sincer, dar nu te judec pentru gusturile tale, esti libera sa faci ce vrei.
Cum am zis mai sus, cunoaste-l mai bine, vezi ce fel de caracter are, ce fel de persoana e, daca e sau nu de treaba, convinge-te singura, astfel poti sa previ o eventuala dezamagire in viitor.
Stai linistita, nu "te strici"daca intri in anturajul lui. Asta depinde numai de tine, de cat de puternica esti. Daca te lasi prinsa de efectul de turma, asta e, gandeste-te ca daca te-ai schimba din cauza lor, la fel de usor te poti schimba si in alt anturaj.
Tu esti singura care poate lua decizia corecta in momentul de fata, tu te cunosti cel mai bine, tu-l cunosti mai bine decat toti cei de pe site pe baiatul respectiv.
Sper ca ti-am fost de ajutor, o zi buna!
Ce as face in locul tau? As incerca sa-i atrag atentia ca sa faca el primul pas!
Sa te strici? Poate se poarta asa mai "smecheras" doar cand e cu amicii lui ca sa atraga atentia(crede-ma asa sunt toti baietii )
Daca ai numarul lui nu e mare lucru, si eu am numarul de telefon al unui baiat pe care il plac, dar trebuie sa fiu putin sarita sa-l sun(noi nu prea ne cunostem, de fapt ba da...e mai complicat
Oricum, tu asculta-ti inima pentru ca nu trebuie sa ne dam cu parerea dupa aparente ca sa zis asa
Te pup
Ideea e că şi eu mă mir că mă simt atrasă de el . Chiar n-aveam nici o treabă până acum cu el. o.O dar nu ştiu.e ciudat.
Vezi ca e posibil sa comiti o greseala pe care multa lume o face in ziua de azi : sa te indragostesti de persoana nepotrivita.
Nu te arunca in gura leului, cunoaste-l mai intai, pe urma te poti hotara daca merita sau nu sa ai sentimente pentru el.
Nici nu mă gândeam să măă arunc aşa . Am de gând să îl cunosc.şi să văd dacă chiar îl plac. Vreau să văd şi felul lui de a gândii. Hmh, poate nu e aşa de aiurea precum pare.