Sub nicio forma sa nu te gandesti la impacare! Ai fi prostuta! Dupa cate ti-a facut nemernicul! intr-o relatie trebuie iubire,intelegere,respect,el nimic nu ti-a oferit! Eu iti sugerez sa-l parasesti si sa-l ignori.El vrea sa te faca sa te razbuni pe el, de ce s-ai indeplinesti dorinta? Ignora-l asta il va durea cel mai tare, ca nu face cum vrea el, nu-i dai atentie, lovitura de gratie!
Voi ce credeti am omis este divortat acum si fosta nevasta la lasat ca o insela isi batea joc de ea la greu mi a povestit tot ce i facea, acum si de mine face victime in randul femeilor este un excroc sentimetal.ce parere aveti ce sa i fac ca nu ma las nu scapa neiertat.ce are in cap omul asta ce calca tot in picioare.
Din pacate tu esti o femeie pacalita de 9 ani. E timpul sa te trezesti, pana nu este prea tarziu.
Raspunsul tau aichttp://www.youtube.com/watch?v=1QnxU6LCkNAi...dedicatie de la prietenul tau!
Sa stii ca nu esti singura care trece prin asta. Si eu am avut un iubit timp de un an, iar eu il credeam ca ma iubeste si ca tine la mine si imi zicea mereu sa nu fiu geloasa pe celelalte fete cu care statea ca doar pe mine ma iubeste. Dar am aflat de curand ca a mintit. M-a mintit un an intreg, iar acum am declarat razboi si nu il pot uita. Nu pot uita cum si-a batut joc de sentimentele mele. Acum il ignor total si la scoala si oriunde ne intalnim. Incearca si tu sa-l ignori si vezi ce iti iese. Daca nici asa nu merge, incearca sa ii spui sa te lase in pace cateva zile pana vei lua o decizie corecta. Ai putea sa-l ierti sau nu. E alegerea ta. Tu alegi daca mai vrei sa-l ierti si merita sau nu. Asta posibil sa-l raneasca si sa-i raneasca si sentimentele.
Asculta:tu esti buna.Nu te pune la mintea lui.Ia o limonada si relaxeazate si lasa-l in pace!
AlexEjmecheru întreabă: