| Anaxor96 a întrebat:

Buna happy
Sunt intro relatie de un an si care a luni cu in baiat le care am ajuns sa il iubesc sincer.La inceput era totul va intrun basm,imi oferea mereu,costant acele mici atentii care ma faceau sa ma simt iubita,speciala,dorita,apreciata. De cateva luni in coace insa El s-a schimbat : è mult mai rece,nu mai facce acele gesturi mici dar fundamentale, numai simt din partea lui aceeasi caldura.
E si drept ca neam certat enorm de mult si probabil din cauZa asta El sa racit,dar simt ca mi se rupe sufletul cand ma gamdesc ca neam purea desparti.
Miam imaginat deja toata viata alaturi de El,de barbaltul iubitor si tandru de la inceput.
Aseara neam certat din nou si eu am plecat in sufragerie unde am si dormir,iar azi dimineata El a plecat la serivici farà sa se intereseze deloc de mine.
Nu stiu in ce stadiu suntem: El refuza categoroic orice discutie referitoare problemelor relatiei noastre si mi face nici o schimbare (eu mam indragostit de barbatul dulce si tandru,nu de acest barbat indiferent)
As vera sa putem di din nou ca la inceput,as vrea sa fiu din nou fericita de relatia mea, dar nu stiu daca mai este cale de intoarcere.
As da orice pentru fericirea odinioara.

5 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Abstract, oamenii se schimba! Cine ar fi crezut ca exista posibilitatea asta? Si, cu adevarat socant, relatiile nu raman exact ca la inceput! Nu mai inteleg nimic...

Spune de ce v-ati certat si iti pot spune daca il vei mai vedea pe barbatul iubitor de care te-ai indragostit. Asta in pofida faptului ca as prefera, mai degraba, sa te vezi cu o profesoara de romana, pentru meditatii.

| MidnightR a răspuns:

Schimbarea e ceva normal.Nu-ti convine, renunta. Logic ca iti placea sa te simti iubita, speciala, dorita, apreciata.Ma-ndoiesc ca el ar fi murit daca ar fi avut parte de acelasi tratament din partea ta.Intrebarea e:Tu l-ai facut sa simta exact ceea ce ai simtit si tu?
Acum toti am vrea sa ne simtim iubiti, speciali, doriti, apreciati, dar unii nu muncesc deloc pentru asta si totusi au pretentii.

| ychigo a răspuns:

Mie îmi pare ca ești cam orgolioasa "relația mea";"sa ma simt, iubita..."el a făcut astea pentru tine, dar tu pentru el ce ai făcut? Sunteți împreună de 1 an si nu vreau sa cred ca n-ati făcut dragoste niciodată, iar dacă e asa ăsta e rezultatul unei "relații serioase".

| celdesuspendat a răspuns:

V-ati certat "enorm de mult" si el s-a racit? neasteptat, nu?laughing

| larisu a răspuns:

Arata-i ca il iubesti ca nu vrei sa il pierzi lasa te la tine sa nu va mai certati....nu astepta sa vina el sa va impacati iesiti in oras pregatestei o cina ca sa il prinzi in toane bune si sa discutati depre relatia voastra succes!