anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna sunt ioana...acum 4 luni am facut sex neprotejat cu prietenul meu de atunci am ameteli, mi-e greata, am pofta de mancare, am luat in greutate 7 kilograme, mi-au crescut sanii si sunt sensibili, ma doare spatele si acum mi-a intarziat menstruatia.mentionez ca mi-a venit ciclu 3 luni de zile si mi-e teama sa nu imi fi venit ciclu peste sarcina ca acum practic daca e sa fiu gravida as fi in luna a 4a s deja vad ca a inceput sa-mi creasca burta. mi-am facut si un test de sarcina si a iesit negativ. ce ziceti? ajutor am 18 ani sunt in clasa a 11 a si prietenu meu tocmai m-a parasit iar parintii nu sunt de acord cu el pentru ca e mai mare ca mine cu 9 ani si e si verisor de gradu 3.multumeskc anticipat pup

14 răspunsuri:
mlm
| mlm a răspuns:

Parerea mea este sa mergi de urgenta la ginecolog, acum cat mai ai timp, poate apare ciclu menstrual peste sarcina, asa ceva am avut si eu, daca ai simptomele care ni le spui esti cu siguranta insarcinata, ia fuguta si mergi la doctor nu te juca cu focul.

| coryyyyyyyyyyy a răspuns:

Sfatul meu este sa mergi la ginecolog pentru ca dupa simptome s-ar putea sa fii insarcinata.bafta!

mira
| mira a răspuns:

Control medical si tine-ne la curent.Curaj.

| M.J. a răspuns:

Dupa simptomele de care amintesti, sigur esti insarcinata...pana acum trebuie sa te fi dus la dr... e f incurcata trebuie si cu parintii si cu prietenul tau...mg la dr cat mai repede

| Amelia87 a răspuns:

Cu siguranta esti insarcinata...Consultatia ginecologului este de neaminat! Curaj!

| Antonimu a răspuns:

Daca il dai afara esti o... n`am cuvinte.

Va jucati cu focul si mai omorati si un copil... meritati sa fiti... numai zic nici asta.

Alti se chinuie sa aiba copii si alti isi bat joc... multa sanatate copilasului.

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

In 4 luni de sarcina testul iti iese pozitiv 100%. Dar e foarte bine sa te duci la ginecolog si vei afla mai multe.
Eu nu cred ca esti insarcinata.

| christabell a răspuns:

Pana luni, cand vei merge neaparat la medic, mai fa un test! Bafta!

| planningmanager a răspuns:

Trist; mergi la medic dar cred ca... e de cumparat patut si botosei.
Pregateste-l pe fostul; o sa plateasca pensie alimentara. In luna a patra chiar mi-e greu sa cred ca mai poti avorta.

kittyalexandra
| kittyalexandra a răspuns:

Daca testul ti-a iesit negativ e posibil sa nu fii insarcinata. Mergi la ginecolog si vezi despre ce e vorba. Sa nu fie vreo boala. Multa sanatate.

| kenzo a răspuns:

Un test de sarcina ai facut?

| MarYoBenucci a răspuns:

Mare`ti este gradina doamne straight facestraight facestraight facestraight face: facem si incest oh go on

| dianapiticu a răspuns:

Ca sa fi sigura du-te la un control. Oricum e cam tarziu, pentru un eventual chiuretaj.Ai asteptat cam mult pana tiai pus intrebarea asta. Daca tea parasit inseamna ca e un ticalos. Daca chiar nu mai simtea ceva pentru tine putea mai intai sa te ajute sa scapi de problema asta si pe urma sa-ti dea papucii.Sincer in situatia asta nu stiu ce ai putea face, dar oricum fa tot posibilul si du-te la un doctor si asta cat mai repede.

| adiuca a răspuns:

Nu mai stati ma fetelor atata stiti ca ati facut fara si stati sa mai intrebati pe siteuri... eu imediat cum fac fara prez si fara sa se termine in mine imediat dupa ce trec 3 saptamana fac un test de sarcina dal draq e 10 lei straight face si sunt sigura daca am ramas sau daca nu... daca cumva raman sa am timp urmatoarele 2 luni sa ma gandesc daca avotez daca nu sa fac rost de bani sa vb cu iubitu cu parinti eventual... si etc... daca nu esti sigura cand iti iese negativ mai fa unulwinking acum dupa ce descrii tu aici cred ca esti crying doamne ajuta sa nu fi sa fie altceva nu stiu... era bine sa fie 3 luni nu 4 luni si ai 18 ani avortai si fara parinti... straight face straight face batfta :*:*:* sa ai grija de tine