In locul tau.
daca as fi baiat...
as avea o discutie cu ea.
sa luatsi o decizie.
esti chiar dragalash ca'tsi faci griji pentru flori
eu nu m'as supara
Probabil ar fi vrut sa fii tu mai insistent. A mers pe principiul eu am facut primul pas, acum sa vad ce face si el. Nu a vrut sa ajunga in situatia in care sa o iei la misto. Daca ti-a cerut sa va vedeti probabil te place. Vorbeste cu ea. Incearca sa o suni. Daca nu raspunde lasa-i un mesaj. Spune-i ca ai vrea sa va mai vedeti si intreab-o daca ai gresit cu ceva de nu mai da niciun semn de viata.
Nu pot a-mi dau seama ce anume a deranjat-o...nu cred ca faza cu florile(pe mine nu m-ar deranja).
Fa-ti curaj, ia un buchet de flori si du-te la ea, spune-i ca i placi si ca ar fi frumos sa-ti explice de ce e suparata pe tine sau ce a deranjat-o!
Bafta!
Probabil in excursia aia a facut cunostiinta cu un baiat care i-a dat flori.
E cam de neinteles fata
Uite tu incurci ceva poate mai important cu niste flori banale.intreab-o ce are dc te evita.
a si pe viitor. cind te duci la plimbare cu o fata nu te grabi sa-i cumperi flori oarecum te duci la o plimbare ce se poate intinde pe 2-3 si chiar 4 ore. unde mai le va pune va umbla cu ele. hmm si cu ce fel de flori va ajunge acasa? boon cind mergi la ea atunci ea flori cu tine si nu crezi ca esti prea timid pentru virsta ta? pupici si bafta!
In locul tau nici eu nu as stii ce sa fac pentru ca si mie mi s-a intamplat aproape la fel cred ca a fost dragoste la prima vedere si nu a gasit ce astepta de la tine dupa celelalte intalniri sau habar n-am.
Cand m-am mai vazut cu ea imi zambea frumos si ne-am pupat pe obraz.
Greu cu fetele astea...nu le mai inteleg
Dupa parerea mea ca fata trebuia sa-i duci macar o floarevazand ca nu iai dus te-o fi crezut zgarcitcand te intalnesti cu ea pune-i daca ai deranjat-o cu ceva. daca da c4ereti scuzesi sa incerci sa fi mai atent cu fetele.