Faptu` ca iti zambea poate exista sansa de-a te place. Insa nu stim ce-i in capul fiecaruia, eu spun sa mai incerci odata daca iti placi atat de mult, dar daca nu iti daa incontinuare nici un semn. atunci e clar si ar fi cazu` s-o lasi mai moale, ca nu te meritaa . Vezi ce faci. bafta :*
Ca doi copii timizi care gandesc la fel si probabil se intreaba acelasi lucru . Merita incercat dar numai sa puteti vorbi in particular.Asa, nu ai de ce sa-ti fie teama fiindca si el pare destul de timid. Daca o "prietena" de a ta a reusit, incearca sa-ti amintesti cum a inceput ea, sau chiar s-o intrebi despre el.
Poate ar trebui sa incerci sa il uiti. sa iti gasesti un baiat care sa tina la tine!
Urmeaza-ti inima,fa ce simti,asuma-ti riscul,incearca sa te apropii de el,sa discutati despre voi,poate si el este timid, fa tu primul pas, pana la urma ce ai de pierdut?
Ia incearca sa faci tu primul pas IMPORTANT! Vorbiti fata in fata. Vezi ce iese.
Incearca sa vorbesti cu el in continuare si intr'o zi cand il prinzi in toane mai bune ii zici 'ceva de genu, uite eu te plac inca f mult si tin la tine si eventual poti sa'l si intrebi daca vrea sa fie cu tine
Cateodata trebuie sa lasi rusine la o parte si sa nu iti fie frica, fi stapana pe tine
fundita?
Imi cer scuze, dar nu stiu cum pot sa te sfatuiesc.Te inteleg perfect caci asa sunt si eu.timida.Eu spun, sa nu renunti.
Incearca sa vorbesti cu el si poate cine stie o sa fiti impreuna dar sa stati sa vb despre voi si asa te inteleg la perfectie si eu sunt foarte timida, dar uneori o depasesc. uneori asa ar trebui sa faci si tu. funda?
Mai vb cu el l sc macar zi buna.dar daca ai facut multi pasi si el inseamna inseamna ca nu te place asa mult daca vezi ca tot nu zice nimic cel mai bine ar fi sa il uiti