| luckyme a întrebat:

Buna sunt Larisa! De o saptamana am inplinit 14 ani. E un tip care ma place de 1 an si vrea sa ma aiba in orice mod. Ma iubeste si vrea sa faca totul sa stau cu el. De multe ori l-am refuzat si inca mai are spreante. Acuma insa cred ca imi place si mie d elbig grin(dupa un an). E o problema : eu il cunosc si stiu ca daca o sa fim impreuna vrea sa ne mozolim, insa nici unul din noi nu stie. Ce sa fac?big grin

4 răspunsuri:
cristacheceliute
| cristacheceliute a răspuns:

Daca vrea sa te aiba in orice mod eu zic sa mai asteptati. Incepeti si voi cu o discutie interesanta, o plimbare ca restul vin instinctiv. Iubirea inseamna mai mult de atat totusi, o sa inveti tu pe parcurs.

| Andra_3863 a răspuns:

Mergi la risc.nimeni nu s-a nascut invatat.si daca si tu il placi...de ce sa nu incerci?smug

| anad a răspuns:

Ce urat suna"a te mozoli!". Daca simtiti ceva unul pentru altul atunci sigur o sa va sarutati fara sa va dati seama ca stiti sau nu.

| 4LeafCloves a răspuns:

Daca l-ai refuzat inseamna ca stiai de la bun inceput ca daca o sa fiti impreuna el o sa vrea sa va mozoliti, dar cum nici unul dintre voi nu stie cum tu tocmai de aceea il refuzi.(zic bine?) Ce sa faci? Daca doresti sa te mozolesti cu el atunci accepta, chiar daca nu stii cum, o sa inveti.