| DeEa_8789 a întrebat:

BUNA! Sunt Lavy, si am o myca intrebare, deci, Cand era zapada, acum 2 saptamani, eram in curtea scolii si imi luasem frecus de la niste baieti... Dupa ce de-abia scap de ei, vine un baiat, care se uita mereu la mine, si eu la el, si s-a intamplat joi sa ma priveasca in ochi cu o stare de liniste, si ma tine in brate timp de 2 min. intregi si nu mai mi-ar da drumul si voia sa-mi dea frecus.De ce voia sa-mi dea tocmai mie frecus tocmai dupa ce luasem, voia sa se bage in seama cu mine?
Ma rog, intrebarea e, de ce tocmai dupa ce imi luasem, voia sa-mi dea iar mie, si mai erau si alte fete pe acolo!

4 răspunsuri:
kongeriket
| kongeriket a răspuns:

Ţi-ai luat frecuş? laughing
Foloseşte termeni mai expliciţi de genul "am fost băgată în zăpadă", sau ceva de genul căci "mi-am luat frecuş" la categoria asta se poate interpretahee hee.

| Adelutza_8961 a răspuns:

Frecush?
adica sa te spele cu zapada? sper ca la asta te referilaughing pai prima parte cand zici ca tea tinut 2 minute in brateee si s´a uitat in ochii tai e romantik.inseamna ca i place de tine...si ca i-a fost mila. Imi imaginez ca erai toata uda si plina de frigg.Partea a 2a cand deja vroia si el sa te bage in zapada.deja nu mai stiu cum sa o iau.deja nu mai e mila e rautate.s´au poate asta e modu lui de ati arata ca te placethinking fiind si altele prin preajma. trebuia sa vorbesti cu el. atunci cand vrei sa stii ceva intrreeaba ca nu i bine sa ramai cu nedumeriri.te macina. Abordeaza´l daca iti place de el. Nu te teme de rsp.Nu risti nu castigi. Baietilor le place.se simt mai machosmug

| ina88 a răspuns:

Cred ca ti-ar da "frecus" laughing))

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai daca a vazut ca merge, vroia si el sa-ti dea, ca n-o fi mai bleg laughing