Din ce povestesti tu lucrurile par foarte clare. e clar ca amandoi inca tineti unul la altul si este pacat sa nu va lasati prada sentimentelor adevarate. dragostea este un lucru complicat dar daca incercati cu adevarat nu aveti de ce sa nu reusiti. sfatul meu este sa te impaci cu el si sa vedeti cum evolueaza totul. mult succes!
Mey, ce mai astepti? Du-te la el si marturiseste-i ca inca il placi.
Acum sunteti destui de ''mari'' incat relaia sa tina si increderea, iubirea adevarata sa apara!
Bafta!
Mda daca il iubesti si simti ceva pentru el spune-i ca vreti sa va impacati. El nu iti spune tie nimic din cauza ca u te-ai despartit de el n-ar vrea sa sufere ink odata. Daca spui ca inca se uita la tine si tine la tine impacate cu el. Daca nu nu sta suparat pe el sa stii ca esti suparata pe el vb cu el si veti deveni prieteni amici macar asa decat sa te gandesti la el toata ziua
Este o situatie simpla si f complicata totodata. E clar: voi chiar va iubiti si la 16 ani sa stii ca esti capabila sa simti iubire. Asa ca, nu ar trebui sa stai pur si simplu, ci sa te impaci cu e repede pentru ca vine liceul, alte tentatii si il vei pierde. Stai calma, la ce e intre voi chiar de veti fi in scoli diferite va veti intalni in afara si vei vedea ca nu o sa pierdeti din sentimente Este o poveste f frumoasa intre 2 adolescenti care chiar iubesc
Nu mai fa greseala asta, sa nai incredre in el, intr-o relatie increderea e 50%, aceeasi greseala am facu si eu si regret amarnic. Vorbeste cu el, spune-i ca iti pare rau ca nu ai avut incredere in el, ca mai tii la el, ca nu l-ai uitat, si vezi ce zice, dar din ceea ce povestesti tu e clar ca inca se gandeste la tine si poate chiar te iubeste.Nu mai astepta, nu pierde timpul, ai grija sa nu fie prea tarziu, bafta:* si tine-ne la curent.
Din cele relatate de tine am inteles ca va placeti amindoi inca. Sfatul meu este sa faci tu primul pas dac el nu indrazneste sau fii mai smechera si daca-ti reuseste fa-l pe el sa faca primul pas ca sa va impacati. Discutati si dati-va friu liber sentimentelor, spuneti-va ce simtiti unul pentru altul, numai asa puteti obtine ceva, discutind. Incercati! Miine poate fi tirziu! Mai bine sa-ti para rau ca ai incercat si nu s-a primit decit sa-ti para rau ca nu ai incercat nicioadata! Bafta!