Care e intrebarea de fapt?
Stii ce sa faci:scoate-l din viata ta, nu suferii dupa cineva care nu mai e sau nici nu a fost asa cum crezi tu.Lasa-l in urma, si gata.Percepe falsitatea in care ai crezut.
Uite draga mea, baiatul care te inseala, spune ca te iubeste prin cuvinte ca esti frumoasa ca esti viata lui etc, dar totul se justifica prin fapte, uita-te cum se comporta cu tine astea sunt vorbele lui, graiul lui, vocea! totul spune. faptele conteaza nu vorbele, stiu ca iti e greu dar renunta la el, nu te iubeste.
Poi nu stiu cu ce sa te ajutam, imi pare foarte rau ca ai suferit atata, dupa tot ce imi spui se pare ca tu ai tinut foarte mult la el, si daca ai ajuns sa il iubesti asta o sa se schimbe cu greu... Si daca am inteles eu bine voi v-ati despartit deja, ca ai zis ca aia ii ofera mai multe. Oricum nu cred ca ar putea sa ii ofere mai multe ca tine, din moment ce tu ai facut avort si ai suferit atata pentru el. Oricum sa te gandesti mereu ca ii pierderea lui si sa speri ca o sa gasesti ceva mai bun, dupa fiecare rau se ascunde ceva bun. Si chiar daca nu poti sa il uiti acum, si nici peste un timp gandeste-te ca o sa fie bine, si in momentu ala o sa iti dai seama ca faptul ca ai scapat de el ii lucrul cel mai bun ce putea sa tii se intample.
Mie imi pare rau de tine! De curiozate,ca sa stiu ce sfat iti dau, cati ani ai acum, in prezent?
Mai fata,esti o bleaga! Din cauza lui ai ajuns sa faci avort si sa mai primesti si titlul de "credula satului". Scuze ca vorbesc asa,dar asta e!
Ar trebuii sa-ti faci prieteni noi,sa iesi din sat,eventual du-te la mare sau la munte,o sa intalnesti acolo pe cineva! Si lasa'l in plata Domnului pe asta,ca tot el o sa plaga dupa tine! Si pe viitor,nu mai fi asa de bleaga, serios, si sper ca asta e invatatura de minte!
Mult succes si pleaca undeva 1-2 saptamani!
E normal sa il mai iubesti cred ca pe parcusul relatiei voastre numai tu ai cladi-o el doar a daramat-o cel mai bine e sa iti gasesti si tu pe altcineva:* funda?
Va multumesc mult pentru sfaturile voastre, chiar mi-au fost de folos, mi-a trimis un mesaj si nu i-am raspuns, mi-a cerut prietenia pe facebook si l-am refuzat ...su m-am simtit asa de bine cand l-am refuzat.Am inceput sa-mi fac prietene si ma simt mult mai bine, acum incerca printr-un prieten sa ma traga de limba si sa-mi spuna ca nu-i adevarat. Oricum nici nu se pune problema de vreo impacare. va multumesc mult
Draga Maria, eu ma numesc Corina.Stiu cat de greu iti este,dar totu' o sa treaca,stiu cum e sa-si bata un baiat joc de tine,dar gandeste-te bine ca daca baiatu' asta nu te-ar fi iubit,nu s-ar mai fi intors mereu la tine. Stiu ca tu il iubesti,si daca zici ca e primul' baiat din viata ta,o sa-ti fie foarte greu sa-l uiti.Dar iti dau un sfat:fi mai indiferenta cu el, si o sa vezi ca pana la urma el o sa ajunga in locu' tau, pentru ca indiferenta intotdeauna doare cel mai tare:*:*