| Gaby^_^ a întrebat:

sunt Maria si am o intrebare e putin cam jenanta.Am vrut sa imi incept viata sexuala cu prietenul meu, el avand 16 ani si eu 15. dar am renuntat pentru ca mie imi era prea frica adica nu sunt deloc pregatita doar ca il iubesc prea mult.Totusi am facut sex oral doar el mie apoi ne-am jucat amandoi si penisul lui era prin zona aceea nu a intrat dar a ejaculat pe mine.nu stiu daca si in .mine.intrebarea etongueot sa raman insarcinata? eu nu folosesc nici o metoda de contraceptie si ciclu mi-a inatarziat prima luna cu cateva zile. dar tot la asta ma gandesc de ceva timp. asta s-a intamplat aproximativ de 2 luni.Va rog mult sa-mi raspunde-ti cat mai repede.sad

Răspuns Câştigător
| lovenotsex a răspuns:

Nu pot sa-ti zic prea multe despre ciclu(sunt baiat), dar un lucru este clar nu trebuie sa te joci, iar baiatul daca este mai mare consider ca ra trebui sa aiba grija de tine, sa nu te puna sa te gandesti la toate nebuniile. Daca esti nesigura cum au zis si pers precedente du-te la ginecolog fara nicio rusine, pentru ca timpul trece si nu are sens sa-ti strici viata dintr-o curiozitatea sau o iubire neinteleasa.Eu il consider pe baiat vinovat, iar daca a inceput asa de hotarat cu sexul oral, ar trebui sa -ti dea de gandit parerea mea. Dar daca tu consideri ca-l iubesti asa de mult si ati ajuns in acel moment inseamna ca si el te iubeste. Dar iti zic ceva un baiat poate arata ca iubeste enorm, ca-n filme o fata doar pana ajunge in pat la ea. Din cate ai zis aici nu are cum sa ejaculeze in tine.Eu te rog sincer sa ai grija de tine si sa te gandesti foarte bine la viata ta sexuala sa nu va bagati cu capul inainte fara sa ganditi oricat de mare ar fi iubirea, este o varsta frageda pentru a avea o responsabilitatea precum copii.
Va doresc sa va iubiti si sa aveti grija de voi.Si nu ezita sa mergi la ginecolog daca vezi ca nu-i ok.

11 răspunsuri:
| Tufuu24 a răspuns:

Bunahappy. Daca ciclul ti-a venit normal e ok. N-ai nimic. Nu trebuie sa te sperii ci doar daca nu esti sigura pe tine mergi la un ginecolog. Nu te mai juca pentru ca e viata ta in joc, gandeste-te ca vei avea mai multe ocazii nu de la o varsta asa de frageda. Nu e ok. Cand te simti tu pregatita sa o faci si cand esti sigura pe tine atunci. Nu mai risca asa. Sper ca te-am ajutat. XoXo.

Tuff.

| Urzică a răspuns:

Tu chiar nu ai ce face?! Doamne fereste-ma. Deci in primul rand gandeste-te ca voi 2 sunteti minori. Facand sex oral, este aproape ca si cum ti-ai inceput viata sexuala.Eu nu mai inteleg oamenii din ziua de azi, serios.Deci ganditi-va de 2 ori inainte sa faceti un lucru, pentru ca il veti regreta.Gandeste-te ca acel baiat s-ar putea, in orice clima, sa se desparta de tine chiar daca "te iubeste". Si atunci ce faci? O sa vi la noi cu texte de genul " vai mi-am pierudt virginitatea cu el si el era nu stiu cum...". Din partea mea faceti ce vreti, doar e viata voastra.Cate se intampla la televizor si in cel mai rau caz poti lua o boala sau ceva.Treaba ta! Faci ce vrei! Doar nu sunt eu mama ta sa iti spun ce e bine si ce e rau. Da copii din ziua de azi nu au nici un impact asupra viitorului lor.Mai poti astepta vreo 2 ani, ca nu mori pana atunci. E doar putina satisfactie, care trece dupa aceea.Mai uita-te la televizor sa vezi cate se intampla.Si ceilalti utilizatori nu fiti suparati pe mine, pentru ca nu stiu cata dreptate am, dar...

Tine cont de sfaturile celor mari, pentru c ei au fost ca tine, dar tu ca ei nu!

EuSiAtat

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca ciclul iti intarzie prea mult timp, probabil ai ramas insarcinata dar daca ti-a venit normal, nu trebuie sa te ingrijorezi. Totusi, ai o varsta cam frageda pentru. a-ti incepe viata sexuala dar... Gandeste-te ca, incepandu-ti de la varsta asta viata sexuala, nu te vei mai dezvolta asa cum trebuie: te vei dezvolta doar in umeri iar de la bazinul nu ti se va mai lati. Si nu prea vei mai avea prea mult `` succes la baieti`` aratand asa.
Oricum, prin contact sexual (neprotejat), se pot lua mai multe boli, unele dintre ele fiind incurabile.
Sa stii ca baietii din ziua de azi stau cu fetele numai pentru sex (ei bine, nu toti). Asa ca nu te mai grabi sa te culci cu prietenul tau, orica incredere ai avea in el pentru ca nu stii niciodata ce ii trece lui prin cap si te trezesti ca te lasa balta, si Doamne fereste, si insarcinata (daca nu folosesti metode de contraceptie).
Sfatul meu:
Vei avea mult timp pentru baieti, sex si alte lucruri. Acum, Bucura-te de adolescenta pentru ca nu se va mai intoarce niciodata. Adica sa ai un iubit e ok dar nu te mai grabi... Dar cand vei fi mai mare ( pe la 17-18 ani etc.) vei avea tot timpul din lume sa faci dragoste si chestii de genul acesta.

Ciao! wave

| BloodxD a răspuns:

Nu cred ca ai ramas insarcinatahee hee

Totusi:Nu te temetongue

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Daca a ejaculat pe vulva ta, exista o mica posibilitate sa fii insarcinata. Mai ales ca esti atat de tanara si nepregatita (fizic) pentru sex, asa incat e posibil ca organismul tau sa fi reactionat cu o ovulatie spontana. Cred totusi, ca riscul nu este extrem de mare, poate maxim 30%. Fa-ti un test de sarcina si vei sti cu certitudine.

| deea40 a răspuns:

Hei nu fi trista de ce zic cei de aici.
eu am varsta ta si stiu cum e curiozitatea.
eu inca nu am incercat dar si eu sunt curioasa...
oare cum va fi si alea alea...
nu te lasa. si ca sa fi convinsa fa un test de sarcina sau du-te la ginecolog. nu fi tristaeu te inteleg :*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cum faceti voi de debutati numai cu prostii, in primul rand daca ai facut sex oral nu mai esti 101% virgina, si mai astepta pana sa treci mai departe, ce o fi fost si in mintea voastra si data viitoare ai grija sa ne spui ca ai facut dragoste!

| asd a răspuns:

O sa ai tripleti

| Molly1 a răspuns:

Nu cred ca e posibil! eu zic sa iti iei totusi un test de sarcina ca nu se stie sau ia-ti vreo 3 si fale pe toate si daca da toate negative nu daca da toate pozitive e nasol si daca da cu unu mai mult sau mai putin faci legaturawinking succes!

| Molly1 a răspuns:

App,, deea40" bine zis! mi-ai citit ganduri-le!

| anamaria_7253 a răspuns:

Nu cred...imi pare rau ca esti ingrijorata stiu cum e...dar fa un test de sarcina sa fi mai sigura.ai grija de tine