Bun, nu si-a dat drumul in tine dar, lichidul pre-ejaculator?
Eu zic sa-ti faci un test de sarcina.Si medota calendarului nu e sigura de fiecare data.De alta data mai multa grija:*
Daca s'-a rupt prezervativul inainte sa intre in tine stai linistita. asta daca l-ati schimbat dupa incident. si chiar daca nu si-a dat drumul, riscul de sarcina este existent.
Pai sa. ti mai dau niste detalii: nu am mai continuat apoi, iar mie ultima data mi. a venit menstruatia pe 18 septembrie si dupa calendarul fertilitatii ziua in care am facut. o cu el (10 octombrie), era o zi cu risc foarte scazut de sarcina. astept parerea voastra. mi. e foarte teama!
Pai ca sa nu mai stai cu frica asta de ce nu faci ceva foarte simplu? Mergi cu prietenul tau la farmacie, cumpara un test de sarcina (cel mai scump e 15 lei) si vezi care e rezultatul. Aici afli mai multe despre testele de sarcina http://www.qbebe.ro/......e_sarcina. Mult succes!
Nu-ti fa probleme! nu a ejacuat si nici nu ti l-a introdus asa spart! Nu o sa fii insarcinata!
Pentru alexgogo, daca nu esti in stare sa dai un sfat, stai in banca ta ! ciclul nu mi. a venit pentru ca nu e inca vremea, am specificat ca dupa 18 ! va multumesc celorlalti pentru sfaturi:*:*:*