Sărut mîna nu î ți fă iluzii, poate î ți este recunoscător pentru ce faci pentru tatăl lui, și bineînțeles se poartă frumos cu tine și de față cu logodnica lui, ca și ea să aprecieze și să te aprecieze pentru tot ce faci, dr dacă tu crezi că este altceva la mijloc, stai de vorbă cu el, este român? Și clarifică situatia, ca să nu î ți faci sperante. Mult succes și sper că te am putut ajuta. Cristi din Bucuresti.
Nu te pripi in a trage concluzii. E posibil sa te placa e posibil sa nu te placa. Dar faptul ca are logodnica ar cam trebui sa te retragi sa nu mai accepti anumite gesturi de la el. Poate e doar recunoscator pentru ceea ce faci pentru tatal lui. Ai grija italienii sunt perversi. Sa nu doreasca doar sa te aiba si apoi sa ramana tot cu logodnica lui. MARE GRIJA!
Din ce imi spui tu mie sigur are o atractie fata de tine, probabil s-a plictisit de logodnica si se indreapta spre primul refugiu care il gaseste acum daca astepti sa iti spunem daca "sa te bagi" sau "sa nu te bagi" eu unu pot sa spun ca "nu ma bag eu" e decizia ta nu vreau sa ti-o influentez in vreun fel... doar ca da, sigur te place!
anonim_4396 întreabă: